Rivet Joint megint a levegőben:
A húszik mindeközben:
Én mindeközben: vajon mennyit tankoltam tegnap?
A húszik mindeközben:
Én mindeközben: vajon mennyit tankoltam tegnap?

Az érdekes lenne, mert a huszik nem ország, viszont agresszornak már agresszorok.angolszászok(jenkik ,angook) ma vagy holnap fognak egy újabb agressziót elkövetni egy ország ellen.
De vajon miért városokat bombáznak egyből nagyon demokratiusan?![]()
The Islander
⚔️Dumb and dumber to strike Houthis in Yemen today - Sky News UK Subscribe @TheIslanderNewst.me
![]()
![]()
The Islander
The Pentagon said air defense systems throughout the Middle East are on full alert. They expect retaliatory strikes on American targets in the region. Yemen's airspace was cleared before the attack, including in the territories occupied by the Saudi coalition. It is also worth noting that...t.me
![]()
The Islander
❌American and British warplanes are attacking at least a dozen targets in Yemen. The cities most affected by airstrikes are: Sana'a, Khodida, Tays and Zebid. Yemeni ballistic missile launch has been reported. ️ Subscribe @TheIslanderNewst.me

Mert ehhez értenek...De vajon miért városokat bombáznak egyből nagyon demokratiusan?![]()
Kíváncsi vagyok az oroszoknak van-e elég tökük kilövetni egy brit hajót a huszikkal, köszönetként a Krímért. Úgy értem adnak-e olyan cuccot nekik amivel ezt meg tudják tenni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..