Ahh, a független objektív történész, nem pedig az új külügyminiszter tartótisztje.
Ahh, a független objektív történész, nem pedig az új külügyminiszter tartótisztje.

Mit fognak kapni? Lehet hogy újra felosztást.De minimum olyan arc vesztèst mint állat.Pá pá közèphatalmi ambíciók.Mit fognak ezek a buta lengyelek kapni az arcukba, ha ez a bohóc az enyészeté lesz!?
![]()
„Szerintem nagyon jó” - Biden is kommentálta Tuskék ámokfutását
www.vadhajtasok.hu
Azt a levelet nem ő írta, azt se tudja merre van előre.Mit fognak ezek a buta lengyelek kapni az arcukba, ha ez a bohóc az enyészeté lesz!?
![]()
„Szerintem nagyon jó” - Biden is kommentálta Tuskék ámokfutását
www.vadhajtasok.hu
Adtak még el 2010-2014 közt is....Cseh cég is főszereplő, ide rakom.
![]()
: Demkó: A Gyurcsány-kormányzat gond nélkül hozzájárult, hogy a magyar fegyver diktatúrák háborúiban kössön ki
A szakértÅ szerint ma már látszik, hogy egy fegyvert sem kellett volna âeladniâ.mandiner.hu
Adtak még el 2010-2014 közt is....

T-72-est, helikoptert (azokat láttuk grúziában) alkatrészt, lőszert mindent.
T-72-est, helikoptert (azokat láttuk grúziában) alkatrészt, lőszert mindent.
Nem csak azért írod ezt,mert nem a Te szád íze szerint íródott meg az előző poszt?Me' picit gyanús dolog....Olyan szintű a szerecsenmosdatás kihabzik a dézsából.
Nem mivel 2022-ig boldogan eladtuk volna a régi dolgainkat és ezt nyíltan fel is vàllaltuk.Nem csak azért írod ezt,mert nem a Te szád íze szerint íródott meg az előző poszt?Me' picit gyanús dolog....
Itt én is inkább a súlyosan "áron alult" érzem problémasnak.Nem mivel 2022-ig boldogan eladtuk volna a régi dolgainkat és ezt nyíltan fel is vàllaltuk.
Nekem pl azon kívül, hogy kurvára áron alul ment el mindenünk nem probléma az, hogy ha eladunk hsdirechnikát (itt nem a bmp és gvozgyika kivonásra gondolok)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..