[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

"Az orosz állami tv-ben már megálmodták, hogyan jöhetne létre ismét az Osztrák–Magyar Monarchia. Ez persze erősen feltételes, és felvet számos kérdést. Első feltétele az lenne, hogy Oroszország megnyeri az ukrajnai háborút, ami jelenleg még igen távolinak tűnik. Az is kérdéses, hogy az oroszok által megálmodott monarchiának mennyire akarna részese lenni például a névadó Ausztria vagy az Orbán Viktor vezette Magyarország. Vlagyimir Szolovjov, a Kreml által támogatott média egyik legismertebb alakja és vendége a Rosszija 1 tv-csatorna egyik műsorában vetette fel az ötletet, hogy az orosz hatóságok hozzanak létre egy új birodalmat Európában."
Ertsey Attila volt Szecsei Miklós vendége:
..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem csak azért írod ezt,mert nem a Te szád íze szerint íródott meg az előző poszt?Me' picit gyanús dolog....
Nem mivel 2022-ig boldogan eladtuk volna a régi dolgainkat és ezt nyíltan fel is vàllaltuk.

Nekem pl azon kívül, hogy kurvára áron alul ment el mindenünk nem probléma az, hogy ha eladunk hsdirechnikát (itt nem a bmp és gvozgyika kivonásra gondolok)

Nem mivel 2022-ig boldogan eladtuk volna a régi dolgainkat és ezt nyíltan fel is vàllaltuk.

Nekem pl azon kívül, hogy kurvára áron alul ment el mindenünk nem probléma az, hogy ha eladunk hsdirechnikát (itt nem a bmp és gvozgyika kivonásra gondolok)
Itt én is inkább a súlyosan "áron alult" érzem problémasnak.
A képeken olyan szintű, vagy szintre hozott gépek szerepelnek, amelyeket simán új árban lehetett volna eladni.
A gond ott van, ha ezt kínálati piacon akarjuk eladni, ahelyett, hogy megvárnánk a keresletit, mint a svájciak az A4-esekkel.