mandiner.hu

mandiner.hu
				Nem vennék mérget rá, de ha jól emlékszem egy német fregatt üzemeltetése 200-240.000 €/óra. Csak azért említettem, mert a hírek szerint egyet pont most indítanának küldetésre.Németekre nincs pénz, de ukránokra és migrikre van:

Mandiner
Friss hírek a Mandiner.hu oldalán. Belföld, Külföld, Sport, Kultúra. A magyarországi nyilvánosságban megjelenő legújabb és legfontosabb véleménycikkek.mandiner.hu
Fizetni akkor is kell, ha az Északi Tengeren csalinkázik...Nem vennék mérget rá, de ha jól emlékszem egy német fregatt üzemeltetése 200-240.000 €/óra. Csak azért említettem, mert a hírek szerint egyet pont most indítanának küldetésre.
Asszem 11 fregattjuk van összesen. Na most szerintem igen kizárt, hogy ezek mind “csalinkáznak”. A németek helyzetét ismerve szerintem nagy részük áll.Fizetni akkor is kell, ha az Északi Tengeren csalinkázik...
Bakker...Úgy érzem a muszlim szavazóknál kevésbé lesz népszerű ezzek a kombóval
Szárba szökken a búza...Már értem, miért találta Macron alkalmasnak a miniszterelnöki posztra.
Visszaéltél az erőfölényeddel!Anno én a régi igazi kedvező OTP juniort nyitottam meg és amikor megszűnt mondtak a fasz csomagjaikat mondom koszonom nem inkább máshol nyitok egy újat és elkezdtünk alkudozni és sikerült egy majdnem OTP junior szintut kialkudni a szar opciók helyett. És mivel pénzügyőr vagyok minden költséget át vállalt a cég ami a számlával kapcsolatos így kurva jól jártam
Ebből csak azt akarom kihozni hogy ha ad egy szar opciót a bank nem kell beszarni alkudozni kell. Ilyenkor mindenkinek javaslom hogy legyen Horgas orra

Nem éltem vissza a banknak kellek én nem forditvaBakker...
Szárba szökken a búza...
Visszaéltél az erőfölényeddel!

Antifasisztakkal vonulnak ki közben támogatják a banderistakat Ukrajnában...
Pont ezt írtam...Nem éltem vissza a banknak kellek én nem forditva
 Kell egy NAVos a portfólióba...
Kell egy NAVos a portfólióba... 
Alakul ez.

Ott legalább már érezhető némi tökös szindróma is a gazdáknál. Itthon meg marad a mindenért is sírunk opció......

Ott legalább már érezhető némi tökös szindróma is a gazdáknál. Itthon meg marad a mindenért is sírunk opció......
Már értem, miért találta Macron alkalmasnak a miniszterelnöki posztra.

t.me

t.me
				A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..