[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Ugyan, csak egy "postahajó"...... Viszi az üzenetet, hogy "Gyertek Ti is, szeretettel várunk!". Komolyra fordítva :) : védik a traktorszállító konténerhajót, közben "ingyé" megtankolnak végre...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Tényleg azon megy fél oldala a nyöszörgés, hogy vagy nyolcadik nemzetként a németek is a térségbe küldenek egy hadihajót, ahol majd csatlakozik az amerikai parancsokság alatt álló flottához? o_O
Csak azért raktam be, mert szerintem annyira jellemző a német vezetésre, h minden IS fontosabb nekik, mint a németek: az ukránok, Gáza, Jemen.. Csak saját parasztjaik meg a saját gázvezetékük nem.

Csak azért raktam be, mert szerintem annyira jellemző a német vezetésre, h minden IS fontosabb nekik, mint a németek: az ukránok, Gáza, Jemen.. Csak saját parasztjaik meg a saját gázvezetékük nem.
Tiszte sor, csak fél oldala megy a hülyeség az oldalon. Másrészt nem kell ebbe sem többet belelátni, mint ami. Szuez életbevágóan fontos Németországnak, és az egész EU-nak (nekünk is). A tagok annyit tudnak tenni, hogy odaküldenek pár hadihajót, hogy amennyire lehet, biztosítsák a forgalmat. Ennyi.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

0:51-nel Hitman is megjelenik. :D

Holnap majd kiderül, h a német gazdákat Putyin irányítja, és kééénytelenek bevetni a hadsereget.

Mintha nem lenne ellenükre a zsaruknak, hogy a szelsőbalt és az arabokat oszlatni kell.
Nnnaaa ide elmennék besegíteni ingyen, társadalmi munkába!

• Szomorú
Reactions: Kim Philby
Nem értem miért kell 4-5 rendőr, hogy kirángasson a tömegből és lefogjon egy erőszakos tüntetőt a 21. században? Úgy tudom már feltalálták a sokkolót...kiütöd, kihúzod, elviszed.
Nem hiszem, hogy tüntikézők ellen túl jó megoldás lenne a sokkoló. Teljesen más szituációkban használható eszköz. Egyszerűen megpróbálják kiemelik a legkreténebbeket, legerőszakosabbakat, hangadókat mindenhol ez a protokoll.

Nem értem miért kell 4-5 rendőr, hogy kirángasson a tömegből és lefogjon egy erőszakos tüntetőt a 21. században? Úgy tudom már feltalálták a sokkolót...kiütöd, kihúzod, elviszed.
A sokkoló videón jól mutat, ha megpattogtatnak vkit, de ennyi rendőrnél sokat levon az élvezeti értékből. Így mki tudott gyakorolni és közvetlen edukáció a bevándorlók és a szélsőbal esetén fontos. :cool: