Tényleg azon megy fél oldala a nyöszörgés, hogy vagy nyolcadik nemzetként a németek is a térségbe küldenek egy hadihajót, ahol majd csatlakozik az amerikai parancsokság alatt álló flottához? 

: védik a traktorszállító konténerhajót, közben "ingyé" megtankolnak végre...Csak azért raktam be, mert szerintem annyira jellemző a német vezetésre, h minden IS fontosabb nekik, mint a németek: az ukránok, Gáza, Jemen.. Csak saját parasztjaik meg a saját gázvezetékük nem.Tényleg azon megy fél oldala a nyöszörgés, hogy vagy nyolcadik nemzetként a németek is a térségbe küldenek egy hadihajót, ahol majd csatlakozik az amerikai parancsokság alatt álló flottához?![]()
Tiszte sor, csak fél oldala megy a hülyeség az oldalon. Másrészt nem kell ebbe sem többet belelátni, mint ami. Szuez életbevágóan fontos Németországnak, és az egész EU-nak (nekünk is). A tagok annyit tudnak tenni, hogy odaküldenek pár hadihajót, hogy amennyire lehet, biztosítsák a forgalmat. Ennyi.Csak azért raktam be, mert szerintem annyira jellemző a német vezetésre, h minden IS fontosabb nekik, mint a németek: az ukránok, Gáza, Jemen.. Csak saját parasztjaik meg a saját gázvezetékük nem.
Mintha nem lenne ellenükre a zsaruknak, hogy a szelsőbalt és az arabokat oszlatni kell.
Holnap majd kiderül, h a német gazdákat Putyin irányítja, és kééénytelenek bevetni a hadsereget.![]()
Német sajtóértesülés: A Bundeswehr Putyin támadására készül, az eszkaláció pedig heteken belül elkezdődhet - Mandiner
A Bild által megszerzett titkos dokumentum szerint több tízezer német katonát vetnének be.mandiner.hu
![]()
Mandiner
Friss hírek a Mandiner.hu oldalán. Belföld, Külföld, Sport, Kultúra. A magyarországi nyilvánosságban megjelenő legújabb és legfontosabb véleménycikkek.mandiner.hu
Nnnaaa ide elmennék besegíteni ingyen, társadalmi munkába!Mintha nem lenne ellenükre a zsaruknak, hogy a szelsőbalt és az arabokat oszlatni kell.
Nem merik ezt meglépni.Vajon mikor veretik szét a német polgárokat a német politikusok, mint a sárgamellényeseket makaróniék?
![]()
Német sajtóértesülés: A Bundeswehr Putyin támadására készül, az eszkaláció pedig heteken belül elkezdődhet - Mandiner
A Bild által megszerzett titkos dokumentum szerint több tízezer német katonát vetnének be.mandiner.hu
![]()
Mandiner
Friss hírek a Mandiner.hu oldalán. Belföld, Külföld, Sport, Kultúra. A magyarországi nyilvánosságban megjelenő legújabb és legfontosabb véleménycikkek.mandiner.hu
Nem értem miért kell 4-5 rendőr, hogy kirángasson a tömegből és lefogjon egy erőszakos tüntetőt a 21. században? Úgy tudom már feltalálták a sokkolót...kiütöd, kihúzod, elviszed.Nnnaaa ide elmennék besegíteni ingyen, társadalmi munkába!
Nem hiszem, hogy tüntikézők ellen túl jó megoldás lenne a sokkoló. Teljesen más szituációkban használható eszköz. Egyszerűen megpróbálják kiemelik a legkreténebbeket, legerőszakosabbakat, hangadókat mindenhol ez a protokoll.Nem értem miért kell 4-5 rendőr, hogy kirángasson a tömegből és lefogjon egy erőszakos tüntetőt a 21. században? Úgy tudom már feltalálták a sokkolót...kiütöd, kihúzod, elviszed.
A sokkoló videón jól mutat, ha megpattogtatnak vkit, de ennyi rendőrnél sokat levon az élvezeti értékből. Így mki tudott gyakorolni és közvetlen edukáció a bevándorlók és a szélsőbal esetén fontos.Nem értem miért kell 4-5 rendőr, hogy kirángasson a tömegből és lefogjon egy erőszakos tüntetőt a 21. században? Úgy tudom már feltalálták a sokkolót...kiütöd, kihúzod, elviszed.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..