YDkU3QFt5gc.jpg

• Tetszik
Reactions: fip7 and endre
Téged nem utállak. Meglepő módon -magam sem értem, akikkel itt legjobban megértem magam, azok a fórum nackói.

Szar ügy, amikor benéz az ablakon a valóság és kiderül, hogy semmivel nem jobb, nemesebb, humánusabb mint akiket nackónak mondasz, mert valójában te is az vagy csak egy másik oldalé. :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
séte

néminemű nézeteltérés :D

Tehát a bíróság nem találta vétkesnek Izraelt az ellene felhozott, koholt vádakban.
A hadműveletekben sem talált semmi kivetni valót.
A Tzahal -ahogy eddig is- természetesen mindent meg fog tenni népirtásnak minősülő tettek előfordulása ellen.
Sz'al nem jött ez most be úgy annyira :D

Tehát a bíróság nem találta vétkesnek Izraelt az ellene felhozott, koholt vádakban. A hadműveletekben sem talált semmi kivetni valót.
A Tzahal -ahogy eddig is- természetesen mindent meg fog tenni népirtásnak minősülő tettek előfordulása ellen.
Sz'al nem jött ez most be úgy annyira :D

Nevetségessé teszed magad. Ítélet nincsen, majd jó sokára lesz, ez egy ideiglenes intézkedés, kb. mint az előzetes letartóztatás.

Ó dehogy. Mindegyik felperes elfogadta az 'ítéletet'. 5 perc hírnév, műsornak vége.

Maradjunk annyiban hogy én nem tanítalak téged mosogatni, te nem tanítasz engem jogászkodni.

Lehet folytatni a terroristátlanítást.

Ígyis, úgyis folytatják, aztán a végén egyszer lehet majd a népírtásért felelni lélegeztetőgépen, és ez még a jobbik fajta, egyéni felelősségrevonásra irányuló szcenárió.

Mózesék ismét megmutatják a valódi énjüket