[HUN] Légvédelmi eszközök beszerzése

Mi az? Mesléld már el. Kösz.
segítek
PASARS_16_-_VS_-_03.jpg

Azért ez a cucc eléggé '70-'80-as évek szint. Kanyarba nincs a Skyrangerhez képes képességben - max nagyobb a lőtávja kicsit, de apródrónok ellen nem igazán lenne hatásos. Manapság meg ezek jelentik a fő veszélyt.
ezért írtam ezt :
nem, nem lenne szar, viszont ha vsz tuningolt szarral akarjuk megoldani ahelyett amit terveznek, akkor igen, az szar lenne
;)
Ez csak " golyós" nem? Meg nem tudunk alvàzat küldeni hozzá.
pedig egy kép többet mondd 1000 szónál....
Látom, istenként tisztelnek. Logikád azért nem túl ' huszáros”, lássuk be. Mármint én làtom.
jó nagy arcod van ahhoz képest mennyire nem értesz a dologhoz Te is huszáros fiatalember :D ezt meg én látom

• Tetszik
Reactions: tonyo
ezért írtam ezt :

;)

pedig egy kép többet mondd 1000 szónál....

jó nagy arcod van ahhoz képest mennyire nem értesz a dolog Te is huszáros fiatalember :D ezt meg én látom
Dologhoz? Ezt akartad? Ne kapkodj, a sok gőgös azzal bukik, hogy megnyilatkozik. Amatőr vagyok, szerintem ti is, de sajnos titeket fizetnek ezért.

Dologhoz? Ezt akartad? Ne kapkodj, a sok gőgös azzal bukik, hogy megnyilatkozik. Amatőr vagyok, szerintem ti is, de sajnos titeket fizetnek ezért.
jó nagy arcod van ahhoz képest mennyire nem értesz a dologhoz Te is huszáros fiatalember :D ezt meg én látom
még a kommented előtt javítottam :) nem kapkodok ne aggódj :) de örülök hogy újabb profival lettünk gazdagabbak

Ha elmagyaráznád értelmesen, nekünk ez miért nem jó, elagyalnék. De így. Megint csak a gőg. Majd én tudom. Vezesd le, hogy mi, a senkik is átlássuk. Kösz.

A lehető legolcsóbb a szerb pasars teherautós 40 mm-es bofors mistral raketával ha onnan akarsz vàlogatni
Elvileg a szerbek valami kisebb hatékonyabb radart akarnak ráeszközölni...ami nem lenne hülyeség. Nagyobb dronok meg helik ellen a boforsal megkombinálva hatékony eszköz lenne. Persze új alvázon.

• Tetszik
Reactions: krisss and Pogány