Eddig is lehetett háttérmunka, a RÁBA áttörést hozott, tiszta lett a kép.Igen, de mostanában kuss volt róla. Most meg olyan mintha életre kelne a projekt.
A Nurol szerintem önmagában is érdekes lehet a RM számára.
Eddig is lehetett háttérmunka, a RÁBA áttörést hozott, tiszta lett a kép.Igen, de mostanában kuss volt róla. Most meg olyan mintha életre kelne a projekt.
Az nem RM termék.Ez lett a Gidrán...
tudom. De nem is nagyon látom hogy bármilyen 4x4-e RM terméket vegyünk, szóval ez a prezi csak Gidránra vonatkozhatott - abba szállít valamit az RM....Az nem RM termék.
Vagy lehet hogy végül mégis Natter torony lesz majd a Gidránokon?Hát végülis az aknavetős Gidrán a Török-Német...
Hát ez érdekes
![]()
Szép teljesítmény ilyen hosszan rizsázni a semmiről.

Bobótól tanultákSzép teljesítmény ilyen hosszan rizsázni a semmiről.![]()

Látomásos Z26?Szép teljesítmény ilyen hosszan rizsázni a semmiről.![]()
Amiatt szerintem nem tolja ide a biciklit a Nurol főnöke.Hát végülis az aknavetős Gidrán a Török-Német...
RM Zalaegerszegi gyára 500 helyett kb. 600 fős lesz...- A Rheinmetall üzem a jelenlegi gyártás mellett újabb tervezési, fejlesztési és gyártási feladatokkal bővül.
Itt is fognak Fülöp-szigeteki vendégmunkások dolgozni?

Vicces, hogy ukrán oldal hozta le, de ez akkor fog Ukrajnának termelni, amikor belőlem transznemű kalauz lesz!nem magyar RM, de RM hír: újabb lőszergyárat épít Pappi
![]()
Rheinmetall to build a new ammunition plant - Militarnyi
German defense giant Rheinmetall will build a new ammunition plant to ensure uninterrupted supplies to Ukrainemil.in.ua

nem magyar RM, de RM hír: újabb lőszergyárat épít Pappi
![]()
Rheinmetall to build a new ammunition plant - Militarnyi
German defense giant Rheinmetall will build a new ammunition plant to ensure uninterrupted supplies to Ukrainemil.in.ua

Várpalotai gyár köszöni szépen épül...Konyu nekik most rekordokat dontogetni, amikor elég csak felhasználni mindazt, amit már evek óta Mo-ra terveztek ...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..