Lego haditechnikai makettek/modellek

A kisebbik mostanan nagyon raallt az ilyesmi legozasra... Ha ossze tudnank rakni eloszor egy normalisabb 3D modellt, akkor bemegyek a flagship storeba es par ora alatt osszevasarolok mindent, ami csak kellhet, akkor mar meglesz a sample set az adott modellhez. :)
Define "normálisabb 3D modell" illetve "flagship store".
Mármint modell vagy makett?
Ilyesmire gondolsz?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Vagy ilyesmit? :D

Define "normálisabb 3D modell" illetve "flagship store".
Mármint modell vagy makett?
Ilyesmire gondolsz?

Vagy ilyesmit? :D

Oh, ez pimaszul jol nez ki, meg koszi az oldalert. :)

Viszont ez komplikalt lenne, eloszor Legora gondoltam, marmint ha van egy szamitogepes 3D modell, akkor azt fel lehet szeletelni, de lehet, tulbonyolitom... valamifele protokollt probalok kitalalni, hogy lehetne egyszerusiteni a szukseges darabok osszeirasat.

Oh, ez pimaszul jol nez ki, meg koszi az oldalert. :)

Viszont ez komplikalt lenne, eloszor Legora gondoltam, marmint ha van egy szamitogepes 3D modell, akkor azt fel lehet szeletelni, de lehet, tulbonyolitom... valamifele protokollt probalok kitalalni, hogy lehetne egyszerusiteni a szukseges darabok osszeirasat.
Ha Lego szerű építőjátékra gondolsz akkor ez a megközelítés marha drága, egyedi építés darabokból. Meg lehet csinálni, de marha drága lesz. Közel ugyanilyen jó dolgokat lehet venni. Van a COBI meg vagy 4 kínai gyártó akik többé-kevésbé lego kompatibilis, vagy legalább hasonló elven működő játékokat gyártanak. A bluebrixx.com -on megtalálod a többséget. Ha tényleg valami egyedit akarsz csinálni akkor persze marad az az út, amit írtál.

• Tetszik
Reactions: kamm
1.jpg
Alpino_Taurinense_1.png
19.jpg

@misinator figyelmébe! :cool: A miénk piros volt, így most elengedtem ;)
Nagypapámnak ilyen volt csak kékben :)

https://www.jatekraj.hu/cobi-24540-youngtimer-trabant-601-universal-1-35-p222949

899f85ed247359e23a10f44ed2c68b68.jpg

Nekünk meg a sima volt, ilyen színben :)

@misinator figyelmébe! :cool: A miénk piros volt, így most elengedtem ;)
Jólesik a figyelmességed! Köszönöm.

Amikor a metálfényezésekre vágytunk (Vagy ahogy Cserháti Zsuzsa énekelte; tükrösmetál), akkor volt az első Nagypolákom Volán sárga (amit nem értek, mert az eladó a Volánnál dolgozott:cool:)

A második Nagypolszki piros volt.

Amikor meg mindenki metál fényezésű új autót vett devizahitelből, akkor juszt is natúr fényű kék Albeát vettem.

Most meg a régi vágyam teljesült: Natúr fehér az új jószág.

Nagypolszki makettem meg van vagy négy színben...

• Tetszik
Reactions: Pogány and fishbed