Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
.Bismarck kicsit másképp
A LEGO gyakorlatilag csődbe ment a 2004-ben.Nem bírta a versenyt a videojáték piaccal. 2017-Ben ugyanez..
.
Tul azon, h a jatekgyartonak nagyon jo reklam, nem tudom, miert kell a Bismarckot, de Star Warst, minden mast is LEGO-val elöadni. Elsöre a Lego film jopofa ötlet volt, de kezd eröltetett lenni sokadjara elöadva ugyanaz a poen.
A 3D-nyomtatás elterjedése is érdekes helyzetet teremt a Lego számára, nagyon erős másodlagos piac van kialakulóban.A LEGO gyakorlatilag csődbe ment a 2004-ben.Nem bírta a versenyt a videojáték piaccal. 2017-Ben ugyanez.
Gyakorlatilag ez volt a kitörési irány ez mentette meg.
Mindig is hiányoltam hogy a modern military témát nem vállalja fel a Lego "morális okokra" hivatkozva. Persze ha lovagok vagy kalózok ölik egymás az valamiért belefért...A 3D-nyomtatás elterjedése is érdekes helyzetet teremt a Lego számára, nagyon erős másodlagos piac van kialakulóban.
Ez például a saját kreálmányom:
Mindig is hiányoltam hogy a modern military témát nem vállalja fel a Lego "morális okokra" hivatkozva. Persze ha lovagok vagy kalózok ölik egymás az valamiért belefért...
Jó lett ez a kiegészítő. MG42-est is csinálsz hozzá?
Nem egeszen: https://blog.firestartoys.com/how-the-lego-company-almost-went-bankrupt-a-history/A LEGO gyakorlatilag csődbe ment a 2004-ben.Nem bírta a versenyt a videojáték piaccal. 2017-Ben ugyanez.
Gyakorlatilag ez volt a kitörési irány ez mentette meg.
Villanyszerelö készlet?A 3D-nyomtatás elterjedése is érdekes helyzetet teremt a Lego számára, nagyon erős másodlagos piac van kialakulóban.
Nem tudom. Tesó küldte.Ez az új, promózott kiállítás Bp-en?
Nem tudom. Tesó küldte.
Campona KockaPark - Magyarország egyetlen állandó LEGO kiállítása
Campona KockaPark interaktív családi élményközpont az 1. emeleten. Tökéletes program kicsiknek és nagyoknak, többszázezer LEGO® építőelem!kockapark.com
.A 3D-nyomtatás elterjedése is érdekes helyzetet teremt a Lego számára, nagyon erős másodlagos piac van kialakulóban.
A kisebbik mostanan nagyon raallt az ilyesmi legozasra... Ha ossze tudnank rakni eloszor egy normalisabb 3D modellt, akkor bemegyek a flagship storeba es par ora alatt osszevasarolok mindent, ami csak kellhet, akkor mar meglesz a sample set az adott modellhez.Nálam kiesnek az egyedi termékek, kizárólag a sorozatgyártásban lévő építőjátékokat figyelem, még mindig nem találtam KF41 Lynx szettet, se leo 2a7+ -t.
Hátha valakinek kedve jön hozzá, nálam felmászott idén a gyerekeknek a lehetséges bevásárlólistára a COBI Leopard 2a5 TVM és a COBI JAS39 Gripen C.
Csak megjegyzem a kapitalizmus örök, a COBI kiadott a MIG29 szettjéből egy Kijev Szelleme verziót. Van benne pár új matrica, és az állványnak kék-sárga lett a színe, ez forgalmazótól függően szerintük legalább +6/7E Forintot ér Arról nem is beszélve, hogy még az ukránok is elismerték, hogy mennyi igaz belőle, most már "műanyagba lett öntve" a szellem
https://www.youtube.com/watch?v=eE7gAdRQDEk
Egyébként Xingbaoból van Puma és PZH2000 (ezek szerintem nagyobb gyerekeknek jók csak, nagyon könnyen szétesnek, játszani nem igazán jók amennyire én látom, és ehhez képest drágák is)
https://www.youtube.com/watch?v=BE-5efGCFVM
https://www.youtube.com/watch?v=kLs68XRxMg8
Apropó tudja valaki, hogy COBI pótalkatrészeket (amik ott vannak a webshopjukban, de horribilis áron postázzák) azt hol lehet itthon kapni?
+ lehet olcsón kiegészítőket venni lego figurákhoz itt (nem kell 3d nyomtatni):