Ha uj kormányzati negyedet építenek a helyére meg 700 milliárdért attól rosszab lesz nem jobb...
Kevés ennél biztosabb dolog van ennél.Biztos?
Ok.Majd az idő....Kevés ennél biztosabb dolog van ennél.
5.A gyász fázisai:
Az öt szakasz – tagadás, düh, alkudozás, bánat/lehangoltság és elfogadás – egy olyan keretrendszer részei, amelyek segítik azt a lelki folyamatot, amelyben megtanuljuk, hogy hogyan élhetünk tovább az elveszített másik nélkül. Eszközök, amelyek segítenek keretbe helyezni és azonosítani, mi is az, amit érezhetünk.
Mindenki keresse ki hol tart.
Te hol tartasz ebben MH állapotát illetően?A gyász fázisai:
Az öt szakasz – tagadás, düh, alkudozás, bánat/lehangoltság és elfogadás – egy olyan keretrendszer részei, amelyek segítik azt a lelki folyamatot, amelyben megtanuljuk, hogy hogyan élhetünk tovább az elveszített másik nélkül. Eszközök, amelyek segítenek keretbe helyezni és azonosítani, mi is az, amit érezhetünk.
Én a kiegesnel,de nem látom a felsorolásbanA gyász fázisai:
Az az elfogadás fázis másik neve!Én a kiegesnel,de nem látom a felsorolásban![]()
Az szerintem, a 4. Besorolható.Én a kiegesnel,de nem látom a felsorolásban![]()
Nono legyünk objektívek10 millió Freud országa!![]()
Ehhez is èrtünk.10 millió Freud országa!![]()
Semmi se jó!Ehhez is èrtünk.
Csak jó lenne egy másik topicban.![]()
Na ez az!Ezért kell jó politikát csinálni hogy ne küldjék sehova.ahova majd küldik az embert...
Nem tudom, hogy akkor helytelen-é a működésem, de én ugye az alkudozással kezdtem és azóta a lehangoltság és a düh között ingazodok.A gyász fázisai:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..