[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Kis zöld emberkék, akik egy különleges utazási műveleten vesznek részt.

A legutóbbi elnökválasztáson putyin komájának a pártja is indított jelöltet, (annyi százalékot kapott mint nálunk kb a dobrevék, nem is csoda)

A magyar alkotmány (alaptörvény) kifejezetten tiltja h háború/háborús veszélyhelyzet esetén választásokat tartsunk, olyankor a képviselők/polgik mandátuma hosszabbodik, de nekik ezzel kéne szórakozni.

Ha megtámadnak egy országot ilyesmik bizony előfordulhatnak.
Mellébeszélésbe nagy művész vagy te is, Itt a NATO-ról volt szó, nem másról.

Én azt hittem, hogy ilyen nem eshet meg, de mégis. Szemlézgetem a telegrammot, és olyan cikkek is megjelennek, hogy a liberális nyugati sajtó fel van háborodva az oroszok barbárságán, hogy az elfogott terroristát hagyják remegni, és hogy megfázzon, ugyanis arra nem voltak képesek, hogy kabátot, sapkát meleg ruhát adjanak rá... :D
Tényleg azt hittem hogy ilyen csak a mesében van, de nem!

Én azt hittem, hogy ilyen nem eshet meg, de mégis. Szemlézgetem a telegrammot, és olyan cikkek is megjelennek, hogy a liberális nyugati sajtó fel van háborodva az oroszok barbárságán, hogy az elfogott terroristát hagyják remegni, és hogy megfázzon, ugyanis arra nem voltak képesek, hogy kabátot, sapkát meleg ruhát adjanak rá... :D
Tényleg azt hittem hogy ilyen csak a mesében van, de nem!
A liberâlis nyugati sajtó mindig a gyanusitott/ tettes jogaièrt aggódik. Soha sem az âldozatokèrt.

A Baza forrása szerint 144-re emelkedett a krokuszi terrortámadás áldozatainak száma. 97 embert ápolnak a kórházban. Egyik napról a másikra az emberek nem hagyták abba, hogy virágot vigyenek az emlékműhöz.

Akit megvádoltak a terrortámadásban való részvétellel, 03.14.én Belgorodból jelentkezett...persze odaérhetett, de nem valószínű...

Nos igen, nem szokásom jelentgetni senkit a moderátornak, de az oroszbérencezés azért már túl megy a tűréshatáron.

Kívánom az összes oroszbérencezőnek, hogyha bajuk van az oroszokkal, Putyinnal, akkor növesszenek tököt, majd gerincet és irány Záhony... Zelenszkij örömmel fogadja az önkénteseket. Meglehet mutatni a virtust, nem a fórumokon kell uszítani meg a békepártiakat mocskolni.
Akinek meg baja van a nyugattal,az ne eljen ott.....
Várja a szépséges Moszkovia.Ja,jogy azt azért mégse
...
Háború van.Mindket oldalon tortennek nem eppen dicsosegteljes dolgok.
De azt talan el lehet mondani,hogy ezt s háborút Oo infitotta .Oo szegte meg az altala is ratifikalt egyezmenyeket.Oroaz hadsereg rombolt porig falvakat,varosokat.Proszok tamadnak folyamatosan polgari infrastrukturakat.
Nem tetszik a valodag? Var a szepseges Sziberia.Nem kell a rothadó impetialosta libernyak nyugati vilagban élnie akarata ellenere senkinek.Ott van nyersanyag,meg mindig lesz fa a tűzre melegedni (ami nem feltétlen igaz,mert a deli teszen van sztyepp, északon meg tundra,ahol nem nonek fák)

Megszállás, avagy felszabadítás? Orosz topik zárva...

Orosz etnikai térkép 1878-ból, 404isztán lakói?:
434029989_875185741077539_3560065059758656854_n.jpg

Gátszakadás Orszkban:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Érdekesség - Az Ural folyónak eredetileg Jaik volt a neve de a Pugacsov felkelés után az orosz hatalom átnevezte, hogy annak minden emlékét eltorolje (a jajiki kozákok kozt tort ki a lázadás).

• Tetszik
Reactions: Pogány
Gátszakadás Orszkban:

Érdekesség - Az Ural folyónak eredetileg Jaik volt a neve de a Pugacsov felkelés után az orosz hatalom átnevezte, hogy annak minden emlékét eltorolje (a jajiki kozákok kozt tort ki a lázadás).
Ugyanúgy,mint Pozsony és Bratislava. Jól mondom?

Még milyen szerencse hogy a szankciók működnek (mert ha nem belegondolni is rossz, hogy az oroszok már a repülő autókat gyártanának).
Ugye, ugye, ABS meg légzsák nélküli chiphiányos autók???? :):):)

Valamiért vonzódnak a páncélvonatokhoz (a felszerelésük és a kaja sem tűnik rossznak)

Tiszta Metro Exodus. Ténlyeg van valami az orosz néplélekben ami szereti ezt az esztétikát. :)