Van, amit én is így gondolok. Nem hiszem, hogy az ISIS volt. Nagyon profin volt előkészítve. Az elkövetők valóban elég bugyutának tűnnek, de az isztánok lakóinak többsége nem a magas iskolázottságáról híres. De akik megtervezik, azok profik ebben. A végrehajtóknak csak követniük kell az előre betanult lépéseket. Ők a saját kezükkel, de a profik utasítása alapján cselekedhettek. És ezt, a pusztítást látva, elvégezték.
Ha azt gondoljuk, hogy egy terv szerint cselekedtek, akkor a menekülés is meg volt tervezve. Nem tudjuk, hogy négyükün kívül, ki az a hét ember, akit még őrizetbe vettek. Azt gyanítom, hogy egyikük az autó volt tulajdonosa lehet, mert az autó átírása nem történt meg.
Az egyik vojenkor azt feltételezte, hogy valamilyen szerrel fel voltak tuningolva.
Castel: Az nem ítélkezés, ha valaki elmondja, milyen az arab mentalitás. Az irániakról ezen a téren mindig elismerően nyilatkozik. A titkosszolgálatok módszerei, szerintem, nagyon hasonló lehet minden ország titkosszolgálatainál. De ezt nem akarom ebben a topikban fejtegetni.
Még egy gondolat: Én ezekből a videókból nem tudom megítélni az elkövetők kvalitásait. Mondjuk a fára mászás nem villant túl sok észt, de mindössze 19 éves a szerencsétlen.
Ismeri valaki ezt a dalt és az előadóját?
Moszkva. Az emlékezés akciója
"Néha úgy tűnik számomra, hogy azok a katonák
, akik nem tértek vissza a véres mezőkről,
nem haltak meg a mi földünkön,
hanem fehér daruvá változtak.
Még mindig repülnek a távoli időkből ,
és hangjukat adják nekünk
ezért olyan szomorúan
hallgatunk el az égre nézve ?
⭐️Az ellenségnek, aki a népünk kiirtását tűzte ki feladatul, nem sikerült megtörnie akaratunkat. A civilek véres és szörnyű kivégzése csak egyesítette az embereket. Mi, hitben és nemzetiségben különbözőek, a közös bánat hátterében, csak hevesebben kezdtünk a Győzelemre törekedni. Nehéz háború folyik. Mindenki, aki bármilyen módon segíti a frontot, katona ebben a háborúban. Célpont az ellenség számára. Azok is célba kerülnek, akik nem gondolnak a fronton folyó nehéz napi csatákra.
Ezt a háborút csak együtt nyerhetjük meg.
Örök emlék az ártatlanul megölteknek.
Москва. Акция памяти "Мне кажется порою, что солдаты С кровавых не пришедшие полей, Не в землю нашу полегли когда-то, А превратились в белых журавлей Они до сей поры с времен тех дальних Летят и подают нам голоса. Не потому ль так часто и печально Мы замолкаем глядя в небеса?" ⭐️Врагу...
t.me