Nem hagyják válasz nélkül.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Izraeli forrás szerint ennyi rakétát,drónt lőttek ki az Irániak.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: Loken and fip7
im
Jönnek ezek a 99%os sikertörténetek, mint az ukránoknál, de ahogy kinéz Ukrajna, a ruszkik ezt jobban csinálják, bár Irán csak tegnap kezdte.

majd ha jön este az izraeli válaszcsapás... majd arra az iráni.. nap mint nap. Na akkor majd meglátjuk a nem is olyan rég kinerített vaskupola, légierő rakéta készleteit, meddig bírják.
Valószínűsíthetően ha vokt eszük a földön nem hagytak gépet, de szerintem a katonai bázisaik nem köszönték meg amit kaptak.
Egy ami jobban működik a zsidóknál, a hírzárlat. De ez várható volt.

im

majd ha jön este az izraeli válaszcsapás... majd arra az iráni.. nap mint nap. Na akkor majd meglátjuk a nem is olyan rég kinerített vaskupola, légierő rakéta készleteit, meddig bírják.
Valószínűsíthetően ha vokt eszük a földön nem hagytak gépet, de szerintem a katonai bázisaik nem köszönték meg amit kaptak.
Egy ami jobban működik a zsidóknál, a hírzárlat. De ez várható volt.
A CNN élőben adott kb 1ig, utána CSAK koràbbi anyagokat toltak Jeruzsálem és Tel-Aviv felett is. Még egy darabig néztem, aztán lefeküdtem, ment a maszatolás ezerrel.

Hehe, 331 Doritosra és pár tucat cirkálóra 2 milliárd értékű rakétát lőtt ki a légvédelem és a légierők. :)

azaz.. aztán a végén ez is megmutatja menyit ér a nyugat pénze.. hiába a százszoros büdzsé, ha milliószoros az ár.
És akkor még bejöhet a barba trükk is, a letárolt készletekkel, mint a német 99db a4el.. hogy volt, nincs.
Egy darabig lehet jópofizni, kozmetikázni. Úgysem az első napon fog szembejönni a valóság.

Az tuti, hogy iránt nem szabad alulértékelni. A jelenlegibtrendeket nézve, pedig a nyugati képességeket felülértékelni.

Ha már csak azt nézzük, hogy szétcsaptak egy izraeli légibáziat, több ballisztikus rakétával. Na eddig a zsidól ilyet nem igen kaptak mostanában.

azaz.. aztán a végén ez is megmutatja menyit ér a nyugat pénze.. hiába a százszoros büdzsé, ha milliószoros az ár.
És akkor még bejöhet a barba trükk is, a letárolt készletekkel, mint a német 99db a4el.. hogy volt, nincs.
Egy darabig lehet jópofizni, kozmetikázni. Úgysem az első napon fog szembejönni a valóság.

Az tuti, hogy iránt nem szabad alulértékelni. A jelenlegibtrendeket nézve, pedig a nyugati képességeket felülértékelni.

Ha már csak azt nézzük, hogy szétcsaptak egy izraeli légibáziat, több ballisztikus rakétával. Na eddig a zsidól ilyet nem igen kaptak mostanában.
Amit akartak, azt vsz 80%ban el is találták

99%-os Izraeli/Usa/Brit elfogás, a vaskupola/Arrow3 mindent leszed, Jordánia felett US AirForce kordon etc., egy gyerek sérült a repeszektől, ez a duma megy, azt nézem a videókat, hááát, szerintem szemtelenül hazudik a nyugat...

Úgy igaz a fenti kb. mint Zelenszkij 30.000 saját veszteséges nyilatkozata, kb!