Katonai parádék

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Indiai katonai parádé, 74. köztársasági nap:

Kambodzsa:

T-34-76(?) T-34-85, T-28 KV-1 IS-2 IS-3... stb felvonulása valahol Oroszországban

• Tetszik
Reactions: BJani and fishbed
Néger vagy fehér nem vette észre, hogy nem színazonos a váltótársa? Vagy nappal fehér? Éjsztaka fekete?

Néger vagy fehér nem vette észre, hogy nem színazonos a váltótársa? Vagy nappal fehér? Éjsztaka fekete?
Mindamellett az egészet egy felesleges, nagyképűsködő baromságnak tartom!

Mindamellett az egészet egy felesleges, nagyképűsködő baromságnak tartom!

Igen! Én sem értem miért kell ezt így csinálni, nagyon hülyén néz ki!

Azokat kellene erről megkérdezni, akik valamiért azt akarják, hogy emberek ezt csinálják, hogy miért?
Srácok! Le is van írva a videóban is, hogy ez az Arlington. A katonai temető díszőrségének formális fegyverszemléje. Oztt ugyan úgy díszőrség van az ismeretlem katona sírjánál, mint nálunk a parlament előtti zászlónál.
Ha megfigyeled a fegyvert minden oldalról megvizsgálja tisztasági szempomntból. Elvileg nem csak látványos, de van némi haszna is.
Nem váltás történik, hanem az őrparancsnok (törzsőrmester) szemlézi a közkatonát.

Srácok! Le is van írva a videóban is, hogy ez az Arlington. A katonai temető díszőrségének formális fegyverszemléje. Oztt ugyan úgy díszőrség van az ismeretlem katona sírjánál, mint nálunk a parlament előtti zászlónál.
Ha megfigyeled a fegyvert minden oldalról megvizsgálja tisztasági szempomntból. Elvileg nem csak látványos, de van némi haszna is.
Nem váltás történik, hanem az őrparancsnok (törzsőrmester) szemlézi a közkatonát.
Ezt mi is tudjuk, hogy Arlingtonban van! Csak azt nem értjük, hogy miért ilyen béna? Madarat tolláról, nemzetet díszőrségéről!:)

Általánosan az ilyen baromságok kívánói olyanok akiket gödörbe lőnék egy koszos ak-val.

Ezt mi is tudjuk, hogy Arlingtonban van! Csak azt nem értjük, hogy miért ilyen béna? Madarat tolláról, nemzetet díszőrségéről!:)
Mi béna?
Az alaki mozgásoknak - ma már - nincs sok funkcionális értelme. Mégis csinálják mindenhol. Ugyanis a katonaságnak mindenhol protokoll szerepe is van.
De nyilván nem láttad még a görög díszőrség katonáit, működés közben.

• Tetszik
Reactions: Molon Labe
Te nem voltál katona? o_O
Nem. Amikor meg az akartam lenni, nem hagytak Tatára menni, mert épp Szolnokot akarták hájpolni így nem mentem.

A díszbohóckodás, bármennyire is a részének vágyják, akarják a protokolmajmok, nekem hányinger. Inkább suvickolnék lánctalpat ahelyett, hogy a balfaszok kielégüljenek, hogy mennyire tudják a rákényszerített emberek csinálni valamelyik ilyen faszmajom által kitalált mozdulatsort.

Nem. Amikor meg az akartam lenni, nem hagytak Tatára menni, mert épp Szolnokot akarták hájpolni így nem mentem.

A díszbohóckodás, bármennyire is a részének vágyják, akarják a protokolmajmok, nekem hányinger. Inkább suvickolnék lánctalpat ahelyett, hogy a balfaszok kielégüljenek, hogy mennyire tudják a rákényszerített emberek csinálni valamelyik ilyen faszmajom által kitalált mozdulatsort.
A hagyomány nem leválasztható a harcosokról, ahogy a fegyelem sem. Nézd már meg kérlek, h mit énekelnek a francia idegenlégióban, meg magyarázd el nekik, h a "terra de france" milyen ósdi egyenruha. Jobb, h nem szereltél fel, nem Neked való.

A hagyomány nem leválasztható a harcosokról, ahogy a fegyelem sem. Nézd már meg kérlek, h mit énekelnek a francia idegenlégióban, meg magyarázd el nekik, h a "terra de france" milyen ósdi egyenruha. Jobb, h nem szereltél fel, nem Neked való.
Nem lenne bajom azzal, hogy ájjál vigyázba, forduljál, blablabla, de amikor már a faszságba üt át a dolog, hadd fejezzem ki a véleményemet a haszontalan időpazarló faszságról, amit csak azért végeztetnek emberekkel, mert valami köcsög velük is csináltatta mert valami köcsög egyszer elkezdte.