[HUN] T-72 M1

Jó, jogos, még nincs itt az összes leo.
2030 ig maradni is fognak tűztámogató szerepkörbe. majd ha lesz annyi modern harckocsink hogy megtehessük hogy kivonjuk ezeket és azok el lesznek látva megfelelő mennyiségű lőszerrel akkor kivonásra kerülnek. Addig viszont velünk maradnak és dolgoznak horizonton innen és túl.

2030 ig maradni is fognak tűztámogató szerepkörbe. majd ha lesz annyi modern harckocsink hogy megtehessük hogy kivonjuk ezeket és azok el lesznek látva megfelelő mennyiségű lőszerrel akkor kivonásra kerülnek. Addig viszont velünk maradnak és dolgoznak horizonton innen és túl.
Ha lesz hozza addig elegendő alkatrész meg ember…mert azért találj fiatalt de meg merem kockáztatni vén rókát se fognak találni aki a leo a7 vagy esetleg később a kf-51 mellett önként dalolva inkább a t-72 be ül be…igen tudom nem kívánság műsor ahova be osztanak oda mész és arra csak lehet hamar talál egy a4 papírt akkor a táska alján :)

Ha lesz hozza addig elegendő alkatrész meg ember…mert azért találj fiatalt de meg merem kockáztatni vén rókát se fognak találni aki a leo a7 vagy esetleg később a kf-51 mellett önként dalolva inkább a t-72 be ül be…igen tudom nem kívánság műsor ahova be osztanak oda mész és arra csak lehet hamar talál egy a4 papírt akkor a táska alján :)
miért ne találna én is ha most lenne valami 72 re kerülnék vissza mert a 72 re a harcjármű parancsnokim magasabb mint a géppuska irányzó...

a másik az eltérő feladat nem minegy hogy az ellenséges vonalaktol 6-8 km re dolgozik az ember vagy az ellenség kis mélységébe áttörve. (nem ugyan az a kockázati téyező) ennyi erővel önjáró aknavetőre se lehetne embert találni mert veszélyes...

a 72 be pl az ATGM ektől biztos távolságba dolgozna az ember tudom egy modern atgm hatótávja... (ha a terep engedi és az ellen magaslaton van) mert a horizontot a lézer sem trükközi ki a tüzelj és felejts el meg azt sem látja a horizonton túl mi van (ez nem meglepő)

a 72 eseink APS-e a távolság

a 72 eseink APS-e a távolság (a kötényzet levételét már írtam korábban is nem egyszer akkor baromságnak volt titulálva. súlyt takarít meg gyorsabb legyen nagyobb legyen a hadrafoghatóság nöljön az üzembiztonság csökkenjen a fogyasztás... oldalról kevésbé védett de alkalmazási konceptció miatt nem oldalról van veszélynek kitéve kumulatív ellen mert támogat és sok pk a gyorsaságot és a fentieket helyezi előtérbe) elöbb hagyja el a veszélyes terepszakaszt miután tüzet okádott a célpontra....

melyikbe vagy nagyobb veszélybe egy önjáró aknavetős gidránba vagy egy t 72 be ugyanolyan távolságra a peremvonaltól?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Na de semmi vicceskedő-modoros elnevezés?
A vén vadmacskának is vannak fogai!
Öreg csataló nagyot tud rúgni!
Öreg ember vízzel lő!
A vén acélpárducot simogatták gondozói a tatai csúcstank bázison!

Stimmt, de hol? Tata? Szervezetileg is marad 11?

FB-IMG-1713874641754.jpg

FB-IMG-1713874637827.jpg

Tata (nem az én képeim).

9 éves (már ez a telephelyi hangár sincs meg vagyhát van új a helyén) egyébként a szélén látszik az a rozsdás kocsi az ha minden igaz kapott egy egész pofásra sikerült festést egész jól el lett találva a szín (talán valami fehérorosz színre lett kenve vagyhát ahhoz nagyon hasonló árnyalatra)

Tisztelt Fórumtársak!

Arra lennék kíváncsi, hogy a még aktív T-72-einken fejlesztettek, cseréltek-e valamit az eredeti orosz / fehérorosz felszereltséghez képest? Első sorban a híradó rendszer érdekel, de bármilyen más infónak is örülök!

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0