Jó, jogos, még nincs itt az összes leo.Mert rendszerben van és használják aktívan ezt is egyelőre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó, jogos, még nincs itt az összes leo.Mert rendszerben van és használják aktívan ezt is egyelőre.
2030 ig maradni is fognak tűztámogató szerepkörbe. majd ha lesz annyi modern harckocsink hogy megtehessük hogy kivonjuk ezeket és azok el lesznek látva megfelelő mennyiségű lőszerrel akkor kivonásra kerülnek. Addig viszont velünk maradnak és dolgoznak horizonton innen és túl.Jó, jogos, még nincs itt az összes leo.
Ha lesz hozza addig elegendő alkatrész meg ember…mert azért találj fiatalt de meg merem kockáztatni vén rókát se fognak találni aki a leo a7 vagy esetleg később a kf-51 mellett önként dalolva inkább a t-72 be ül be…igen tudom nem kívánság műsor ahova be osztanak oda mész és arra csak lehet hamar talál egy a4 papírt akkor a táska alján2030 ig maradni is fognak tűztámogató szerepkörbe. majd ha lesz annyi modern harckocsink hogy megtehessük hogy kivonjuk ezeket és azok el lesznek látva megfelelő mennyiségű lőszerrel akkor kivonásra kerülnek. Addig viszont velünk maradnak és dolgoznak horizonton innen és túl.
miért ne találna én is ha most lenne valami 72 re kerülnék vissza mert a 72 re a harcjármű parancsnokim magasabb mint a géppuska irányzó...Ha lesz hozza addig elegendő alkatrész meg ember…mert azért találj fiatalt de meg merem kockáztatni vén rókát se fognak találni aki a leo a7 vagy esetleg később a kf-51 mellett önként dalolva inkább a t-72 be ül be…igen tudom nem kívánság műsor ahova be osztanak oda mész és arra csak lehet hamar talál egy a4 papírt akkor a táska alján
+1melyikbe vagy nagyobb veszélybe egy önjáró aknavetős gidránba vagy egy t 72 be ugyanolyan távolságra a peremvonaltól?
Na de semmi vicceskedő-modoros elnevezés?
a Tatai Dandárnál az ilyen nem szokás kevered a honvédelem.hu valNa de semmi vicceskedő-modoros elnevezés?
A vén vadmacskának is vannak fogai!
Öreg csataló nagyot tud rúgni!
Öreg ember vízzel lő!
A vén acélpárducot simogatták gondozói a tatai csúcstank bázison!
Stimmt, de hol? Tata? Szervezetileg is marad 11?2030 ig maradni is fognak tűztámogató szerepkörbe. majd ha lesz annyi modern harckocsink hogy megtehessük hogy kivonjuk ezeket és azok el lesznek látva megfelelő mennyiségű lőszerrel akkor kivonásra kerülnek. Addig viszont velünk maradnak és dolgoznak horizonton innen és túl.
"Vízlövés T-72 harckocsikkal."
Ezek mind működnek?
Tata (nem az én képeim).
ezek ekkor mind müködött ez a kép után talán egy hétre mentek bakonyba vagy jöttek onnan vissza gyakorlatozni.Ezek mind működnek?
Mikori a kép?ezek ekkor mind müködött ez a kép után talán egy hétre mentek bakonyba vagy jöttek onnan vissza gyakorlatozni.
nem az összes van a képen. (kivéve a leghátsók a pick up nál mert azok készenélet adtak)
9 éves (már ez a telephelyi hangár sincs meg vagyhát van új a helyén) egyébként a szélén látszik az a rozsdás kocsi az ha minden igaz kapott egy egész pofásra sikerült festést egész jól el lett találva a szín (talán valami fehérorosz színre lett kenve vagyhát ahhoz nagyon hasonló árnyalatra)Mikori a kép?
Nem tudom, mondtam, hogy nem az én képem.Mikori a kép?
Semmit.Tisztelt Fórumtársak!
Arra lennék kíváncsi, hogy a még aktív T-72-einken fejlesztettek, cseréltek-e valamit az eredeti orosz / fehérorosz felszereltséghez képest? Első sorban a híradó rendszer érdekel, de bármilyen más infónak is örülök!