NAV-nálMár a honvédségnél is vissza kell osztani, nem csak az idegenlégiós futbalistáknál???![]()

NAV-nálMár a honvédségnél is vissza kell osztani, nem csak az idegenlégiós futbalistáknál???![]()
Ajaj...NAV-nál![]()
Szerintem a Lynx színe nem tetszett nekik - "így már nem kell!"tudtommal nem mondtak ilyet
Nem lettünk volna hajlandók "távkikapcs rendszer" nélkül legyártani nekik?nem kaptak megfelelő ajánlatot (állítólag)
Nemm!!!Akinek van faszbúkja nézzen bele bob történetébe
Inkább túlórát vállalok minthogy bele nézzekAkinek van faszbúkja nézzen bele bob történetébe
Ott vagy?Megnyugtatok mindenkit nem huszárok vannak bennepáncéltörő bemutató van hajmáskéren
Hogy lennék már benne bobo történetébe?Ott vagy?
Szeretném ha megkérdezne bobo-tol mennyi 2+2 lynx anélkül hogy ŐzneÉs te? És ha ott van mi közöd hozzá?![]()
Őő én azt hiszem tudom a választ!Szeretném ha megkérdezne bobo-tol mennyi 2+2 lynx anélkül hogy Őzne![]()
Majd ha mész bobo adóbevallását ellenőrizni akkor megkérdezed tőleSzeretném ha megkérdezne bobo-tol mennyi 2+2 lynx anélkül hogy Őzne![]()
Azt nem én csinálomMajd ha mész bobo adóbevallását ellenőrizni akkor megkérdezed tőle![]()
Hát... Nem irigylem a haverjaidAzt nem én csinálomHa velem találkozik valaki akkor szar 15+eve lesz
![]()
Hát ha megvan mèg a kaszinó rèszesedèse akkor abba beleőszülne.Majd ha mész bobo adóbevallását ellenőrizni akkor megkérdezed tőle![]()
Egyeseknek kaszinó másoknak kaszinó tojás!Hát ha megvan mèg a kaszinó rèszesedèse akkor abba beleőszülne.![]()
egész élethű ez a szimulátor.![]()
![]()
Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Képesek vagyunk megteremteni és megvédeni a békét❗️ Kiemelt feladatunk a modern háborúk legfélelmetesebb fegyverei, a harckocsik ellen is felkészültnek lenni! ➡️ A Magyar Honvédség ma látványos...www.facebook.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..