Szerinted nézegették a bajuszokat!? Mehet katonának hivatásos bajusznézegetőnek? Elnézegetem én a fényképeket havi 737 ezerert!Nem. Az oldal szerkesztője hibázott. Több szempontból mémkompatibilis a kép, nem kellett volna kirakni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerinted nézegették a bajuszokat!? Mehet katonának hivatásos bajusznézegetőnek? Elnézegetem én a fényképeket havi 737 ezerert!Nem. Az oldal szerkesztője hibázott. Több szempontból mémkompatibilis a kép, nem kellett volna kirakni.
Nem csak azt. Mindent. Ne kerüljön ki hivatalos oldalra olyan kép, ami nagyon szarul veszik ki magát - az illetőt ezért fizetik.Szerinted nézegették a bajuszokat!? Mehet katonának hivatásos bajusznézegetőnek? Elnézegetem én a fényképeket havi 737 ezerert!
Egy videó amit hibát írt ki amikor betettem és nem tudtam megreparálni.Nananan. Ez mi volt?
BajusznézegetőNem csak azt. Mindent. Ne kerüljön ki hivatalos oldalra olyan kép, ami nagyon szarul veszik ki magát - az illetőt ezért fizetik.
És jelentkezhetsz oda szerintem, de nem vagy elég csókos
Valami amit nem írhatott volna le...Nananan. Ez mi volt?
Erre van pénz! Azt hogy forogjon a Lynx tornya arra bezzeg nincsen!Nem az volt. Ilyen távon ez még kb ezt hozza.
De ne ítélj, hogy ez drága vót most mert ha virítnai kell akkor semmi se drága
Bajusznezegeto képesség...Bajusznézegető
kb 3 másodperccel maradtam le róla...Valami amit nem írhatott volna le...
Bár Bobo lenne az.És ezeket vitték ki céltárgynak?
Én láttam, tényleg egy Facebook link voltkb 3 másodperccel maradtam le róla...
Egy képpel Boboról Haynau bajusszal!Én láttam, tényleg egy Facebook link volt
Azt már nem tudom, mert nem jelenítette megEgy képpel Boboról Haynau bajusszal!
Öntöltő? Well...Azért mert egy magyar kézben lévő cég, bemutat másodszor egy öntöltő aknavetőt, az még ismét nem képesség, csak bemutató, hogy ilyen is gyártunk és majd lesz (ha rendeltünk).
Ön töltő.Öntöltő? Well...
Orbánt hallgatva úgy tűnhet, hogy a NATO belekényszeríthetné tagjait egy háborúba
A magyar kormány retorikájának központi eleme, hogy a NATO belesodródik a háborúba, így tagjai akár akaratuk ellenére vennének benne részt, a nemzetközi jog szerint azonban erre nincsen módja a katonai szövetségnek, az EU-nak pedig még annyira sem.telex.hu