Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

438230247_872909104873239_4073052089150469605_n.jpg

Mindenki nyugodjon le a picsába nem hitlerbajusz csak ott sötétebb szerencsétlennek.
pedig jól néz ki vele. ¯\(ツ)

Kizart, és te?
Azert ha egy ilyen szembejon veled az utcán csak felmerul benned a kérdés hogy ez normális-e?
Kezdem azt hinni hogy a honvédségi fofenykepesz (mert gondolom van fényképező képességünk) rendszerellenes titokban, mert akárhány képsorozatot csinál valami eseményen, mindegyiken van valami blama.

Kizart, és te?
Azert ha egy ilyen szembejon veled az utcán csak felmerul benned a kérdés hogy ez normális-e?
Kezdem azt hinni hogy a honvédségi fofenykepesz (mert gondolom van fényképező képességünk) rendszerellenes titokban, mert akárhány képsorozatot csinál valami eseményen, mindegyiken van valami blama.
Sajnos én sem ittam! Szolgálatban vagyok reggelig! :D Kriss megcáfolta nyugi nem Hitler bajuszos a srác csak szarok a fényviszonyok!:rolleyes:

Szerinted nézegették a bajuszokat!? Mehet katonának hivatásos bajusznézegetőnek? Elnézegetem én a fényképeket havi 737 ezerert! :rolleyes:
Nem csak azt. Mindent. Ne kerüljön ki hivatalos oldalra olyan kép, ami nagyon szarul veszik ki magát - az illetőt ezért fizetik.
És jelentkezhetsz oda szerintem, de nem vagy elég csókos :P

Bajusznezegeto képesség...
Egyebkent kollégának teljesen igaza van. Annak az embernek az a feladata hogy megfelelő képek kerüljenek ki, olyanok amibe pl én vagy bárki más nem tud belekotni. Olyan ami növeli a nimbuszt. Ehelyett sorra olyan képeket látok amire vagy a fejem csovalom, vagy röhögök rajta.
Ráadásul sok esemény ami bekerul a "hirekbe" az kb emlitesre se méltó kategória.
Bár lehet csak túl sok akciojelenetet nézek a másik topicocban és ezért furcsa ez a békés lagymatagsag ami ezekből a képekből sokszor sugárzik.

• Imádom
Reactions: LMzek 2.0