[HUN] Honvédségi kézifegyverek és fegyver kiegészítők

A Honvéd utcai játszótéren viszont eléggé az.

A TEK-nek van fúrt lőszere. Már a TESZ idején felmerült a Széna-téri vagy melyik OTP-s túszszabadításnál, hogy tán kellett volna.
Az NNI-sek, vagy mit tudom én hogy hívják őket, meg inkább ne használjanak egyvert, mert nem értenek hozzá.

A TEK-nek van fúrt lőszere. Már a TESZ idején felmerült a Széna-téri vagy melyik OTP-s túszszabadításnál, hogy tán kellett volna.
Az NNI-sek, vagy mit tudom én hogy hívják őket, meg inkább ne használjanak egyvert, mert nem értenek hozzá.
Azért ezt egy nni-s ne nagyon mond mert nem teljesen igaz

Már mindenkinek "fúrt" lőszere van. Az NNI kapcsán meg talán ne általánosítsunk.

A katonai rendészeti bohóckodás az a töredék amire mèg alkalmazható, de én azt nem számítom hadifelhasználásnak.
Amióta elkészült a Bren 2 legrövidebb verziója, amit a múltkor beraktál, azóta szerintem már sehova nem való a Skorpió. Talán BV-nek, ott biztos nincs senkin ruha alatti lövedékálló mellény...

A katonai rendészeti bohóckodás az a töredék amire mèg alkalmazható, de én azt nem számítom hadifelhasználásnak.

Erről beszéltem, nem arról hogy ki mit számít hadifelhasználásnak vagy arra alkalmasnak (ebbe az utóbbiba meg jó fej leszek és nem megyek bele, hogy milyen "képesség" fenntartására megy el évi 1800 millárd forint, amit éppen kitermelni igyekszek).

Vannak niche területek amire igenis kell a géppisztoly mert nem akarunk mindent és mindenkit szétlőni a környéken.

Erről beszéltem, nem arról hogy ki mit számít hadifelhasználásnak vagy arra alkalmasnak (ebbe az utóbbiba meg jó fej leszek és nem megyek bele, hogy milyen "képesség" fenntartására megy el évi 1800 millárd forint, amit éppen kitermelni igyekszek).

Vannak niche területek amire igenis kell a géppisztoly mert nem akarunk mindent és mindenkit szétlőni a környéken.
Igen de szerintem ezen a területen nem is kerdőjelezi meg senki a gèppisztolyt (bár pár helyen elkezdték a speci lőszeres karalàbékat erre a feladatra alkalmazni)

Biztos vagyok benne, hogy 5.56-os lőszerből is van olyan, amit direkt arra fejlesztettek ki, hogy ne 5 emberen menjen át, meg ne pattogjon még 1 km-el odébb is.
Akkor már inkább az erősebb legyen rendszerben.

NNI-sek, vagy mit tudom én hogy hívják őket, meg inkább ne használjanak egyvert, mert nem értenek hozzá
Mondjuk nekem voltak merkuros kikèpzőim.

Ritka magas szinten voltak mindennel kèpben.

Lőoktatáson meg nem csak elmondták, hanem be is mutatták mit kell csinálni.
10/9 köregysègen kívűl pedig nem lőttek.
Pár nap alatt latványosan fejlődtünk mindannyian.
Megnèztèk egyesèvel az embereket hogy lőnek, ès szèpen javították a hibáinkat.
Mutattak videókat ők milyen stresszlövèszeteket csinálnak.

Ha negyed annyira tudna a lövèsz állomany lőni mint azok a faszik, meglennènk.

Ès igen. Előfordul hogy valaki hasbalövi magát az irodában. o_O

De vètlen lövèsből nincs hijján a sereg, de a tek-ben is fordul elő.

Az egèsz állományt 1-1 hibából nem lehet megítèlni.

Van, .22 Long Rifle a neve.
Ja...

"223 Remington 55 gr TAP URBAN®​

The Hornady® 223 Rem 55 gr. TAP Urban® is the preferred choice for use in SBRs, carbines, and rifles when the probability for barrier penetration is low. Rapid expansion provides dramatic wound cavities, massive fragmentation, and prevents over penetration on non-barrier engagements. These factors make this bullet a great choice when collateral risk is high."

Meg adott még ki rakat találatot rövid csövű gépkarabélyhoz rendőrségi felhasználású lőszerre.