mármint? a lövészeknek a pisztoly szerintem fölösleges ahol értelme van az a kezelőszemélyzet mert az oldalára van kötve aztán ha elkell hagyni a gépet akkor viszi magával mert ráá van kötve a karabélyt és minden mást úgyis elhagy ha elkell hagyni a gépet.Zavart érzek az erőben. Úgy tűnik, mintha össze nem illő dolgokat mosnál össze.
ide nem árt ha a pisztoly kicsi
ahol értelme van még az mind olyan hely ahol tűzharcra számítani nem kell tehát nem baj ha a pisztoly kicsi
de amennyi haszna van a pisztolynak oda a 9mm is feleslegesen sok meg a 16-18-19 es tárak meg az ilyenek teljes mértékben feleslegesek...
valós harci helyzetbe a pisztolynak nem sok értelme van a karabély mellé fölösleges de szerintem a géppuska mellé is tök fölösleges...
az ukrán háborúba ha a kivégzéseket nem számoljuk szerintem egy tucat esetnél több nemigen lehetett ahol a pisztolynak valódi értelme volt... az is valószínűleg jólképzzett emberek kezébe vagy speciális helyeken került alkalmazásra...
minden felszerelés kapcsán mennek a grammozások miközbe eggyesek rá akarnak erőltetni egy valóságban tök fölösleges össztömegre többkilós eszközt a katonára... ráadásúl drága eszköz