[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

A varsói tartományi közigazgatási bíróság bírája, Tomasz Schmidt minszki nyilatkozata szerint Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnökhöz fordult azzal a kéréssel, hogy adjon neki politikai menedékjogot, mivel nem ért egyet a lengyel hatóságok politikájával.

Schmidt, aki korábban a lengyel igazságszolgáltatási rendszerben töltött be különböző tisztségeket, megjegyezte, hogy biztonságban érzi magát Fehéroroszországban, ellentétben hazájával, ahol politikai nézetei miatt üldöztetéssel néz szembe.

https://vk.com/video-19976640_456254425

Még egyszer szeretném kérni a lengyel bíróról a hírt!
Tessék. Hisz mire menne kis közösségünk egymás segítése nélkül? :D

Főszemélyzet řehka: Az én magánéletem információs műveletgé vált

A cseh hadvezer es a twitter. :D

• Hűha
Reactions: Törölt tag
Polákok:

Bombariadók szerte Szlovákiában.
Hát igen, a feleségem is kapott ilyen mail-t, szépen megirt vallási frázisokat tartalmazó fenyegetést a sulinak. Ma reggel demonstrative minden sulinál rendőrök álltak becsengetésig.

A Csehszlovákia onjelolt generális konzulja, Pavel Zítko, tegnapelot levélben kért Oroszországtól segitséget Csehszlovákia viszaállításában. Az, hogy ezidáig az oroszok még Kramatorszkig se jutottak, látványosan nem zavarja ot.
Mivel o maga hoszutávuan ismeretlen helyen tartózkodik :oops: , a hívei vitték el a levelet az prágai orosz konzulátusra:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A Csehszlovákia onjelolt generális konzulja, Pavel Zítko, tegnapelot levélben kért Oroszországtól segitséget Csehszlovákia viszaállításában. Az, hogy ezidáig az oroszok még Kramatorszkig se jutottak, látványosan nem zavarja ot.
Mivel o maga hoszutávuan ismeretlen helyen tartózkodik :oops: , a hívei vitték el a levelet az prágai orosz konzulátusra:

VdVDVwF.jpeg

Polákok:
Azt azért jó tudni, hogy a lengyelekhez bármikor lehet menekülni, ha tré van, nem fognak visszabaszni meghalni mert érdekli őket az az egyetemes emberi jog, hogy menekülsz a háború elől mint valódi életveszélyes helyzetben lévő menekült!

Jah, várjatok, nem ide!!!

Pfejjj!!! Nekem ezek a lengyelek nem barátaim, boromat sem innám ilyenekkel közösen!

Ráadásúl magyarúlírt térkép. Mégcsak nem is szlovák!
Nem tagadják le a saját történelmüket. :-)

Egyébként ha jól tudom, más szót használnak a 1918 előtti Magyarországra aminek ők is a részei voltak és a jelenlegi Magyarországra. Nekik ez két külön ország. Ez persze csak náluk van így. Azok a szomszédaink, akiknek volt államiságuk 1918 előtt is, ugyanúgy folytonosnak tekintik a Magyar államot, ahogy mi is.