Beveszek egy leszarom tablettát!A topik címe marad, te meg relaxálj kicsit.

Beveszek egy leszarom tablettát!A topik címe marad, te meg relaxálj kicsit.
Írass magadnak fel pár dobozzal, jól fog az még jönni később.Beveszek egy leszarom tablettát!![]()
Ilyen jók a kilátások a jövőre tekintve?Írass magadnak fel pár dobozzal, jól fog az még jönni később.
Itt valami félreértés van. Hiszen sikerült a rakéta felbocsátása. Mindenki láthatta.Mit is tud ez a "reketye"?
.
Itt valami félreértés van. Hiszen sikerült a rakéta felbocsátása. Mindenki láthatta.
Tehetnének rá még kamerát, robotkart, tükröt, cirádét, egérírtót, egérfogót..![]()
Ja, azokhoz xanax kell vodkával.Ilyen jók a kilátások a jövőre tekintve?
Rendszeresítsünk négereket!A PKM rakaszok hordozásával igazán kéne már kezdeni valamit...
Én rájöttem mindenre. Bobó a IV. világháborúra készül. A kis cseles. Einstein megmondta, hogy azt botokkal meg kövekkel vívják majd, de Bobó trükkösen a technológiai élre tör, kardos, kovásfegyveres huszárokkal. Megvan a térség meghatározó haderje titok nyitja.Az az igazság, hogy ebben azért van ráció - mégha tudom, hogy ezzel ki is csapja jópár embernél a biztosítékot.![]()
Az öttusalovakat besorozzák a huszárosztályba, katonás feladatot kapnak
Pont kerül a 112 éves történet végére, az egyetlen életképes megoldást hozzák tető alá.index.hu
Ha már egy "huszárbuzi" honvédelmi miniszterünk van, aki ráadásul megkapta a sport - mint ágazat - felügyeletét is...
Van egy alomnyi eladó fajtiszta vukim is.Szalay-Bobrovniczky: Tünde íjászokat és birodalmi rohamosztagosokat is várunk
https://www.klubradio.hu/hirek/szal...-birodalmi-rohamosztagosokat-is-varunk-144183
Mennyi hullott szőr lehet nàlatokVan egy alomnyi eladó fajtiszta vukim is.18. századi vérvonal természetesen.
![]()
Van egy alomnyi eladó fajtiszta vukim is.18. századi vérvonal természetesen.
![]()
A Kurultájra biztos nem mennek ki toborozni.Szalay-Bobrovniczky: Tünde íjászokat és birodalmi rohamosztagosokat is várunk
https://www.klubradio.hu/hirek/szal...-birodalmi-rohamosztagosokat-is-varunk-144183
Pedig ki kellene.A Kurultájra biztos nem mennek ki toborozni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..