[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

"Szubjektív megítélésem szerint egy megtervezett támadást nem úgy hajtottak volna végre, hogy a merénylő rögtön rendőrkézre kerüljön. Egy kifinomult akció, vagy egy idegen ország titkosszolgálati művelete általában nem így néz ki. Én magam valószínűbbnek tartom, hogy az elkövető a gyűlöletpolitizálás agymosott végterméke, aki komolyan hitt abban, hogy bármilyen eszköz megengedett a gyűlölete tárgyával szemben."
A gyűlölet okát kíváltó tényezőkről, okokról..... Valahogy elfelejtenek beszélni..... Ja persze a jelenlegi szlovák kormányfő és stébje semmiről se tehet az utóbbi 10 évben ..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

GGt_UXVXMAAfOC7

Nektek nem fura, hogy ezek a magányos/elmebeteg/elborult agyú merénylők valahogy mindig a jobboldali, konzervatív politikusokat nyírják ki ?!
Még véletlenül sem a hazaárulókat, akik mondjuk elárasztatták az országukat a harmadik világ emberi szemetével, vagy a társadalmukat tették nyomorékká...

Kiderült, mi vezethetett Abe Sinzó halálához
Igen, végtelen furcsa, nem is értem, miért van ez.
Szerencsétlen Gyingyics, Palme meg hát Kennedy is, vitte volna a konzervatívizmus zászlaját, erre lelövik őket.
Összeesküvés a balos CIA részéről biztos.

"Szubjektív megítélésem szerint egy megtervezett támadást nem úgy hajtottak volna végre, hogy a merénylő rögtön rendőrkézre kerüljön. Egy kifinomult akció, vagy egy idegen ország titkosszolgálati művelete általában nem így néz ki. Én magam valószínűbbnek tartom, hogy az elkövető a gyűlöletpolitizálás agymosott végterméke, aki komolyan hitt abban, hogy bármilyen eszköz megengedett a gyűlölete tárgyával szemben."
Persze, elsőre ez ugrik be az embernek, de mi van ha így gondolkodik a titkos szolga is, innen már csak egy csavar, hogy egyedi hülye volt nem megbízott! Persze attól még a megbízott lehet nem is tudja, hogy ő megbízott volt... :oops:
Nem mintha komálnám a Robi gyereket, nacionalista pöccs, de nekünk most jó lenne ha maradna, s nem tudom van e ott értelmesebb nála.

Van egy elèg komoly kèsès a testőrök reakció idejèn, gyakorlatilag a harmadik lövèsnèl kezdtèk lefogni a merènylőt.
Más, Orbánnak az itthoni kampányjárását nem kizárt hogy azèrt nem osztják meg a sajtóval, ès tartják teljes titokban illetve szűk körben mert az itthoni szolgálatoknak lehettek gyanús jelei, információi.
A testőrök eléggé lefagytak. Amikor berakták az autóba, akkor is volt egy szép adag téblábolás.

Döbbenet, hihetetlen. Ezt egy civilizáltnak mondott országban. Hihetetlen, mennyire nem tudják elfogadni a veszteséget a liberálisok itt szlovákiában. Ilyesmire sosem gondoltam volna, hogy megtörténik. Azt hiszem közép-Európában véget ért a néppel vegyülő időszak. Orbán Viktorra is fokozottan kell ezután vigyázni.

Itt jól látható a támadás, vagy 10 mp után a videóban:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: Kim Philby
"A Štandard szlovák konzervatív hírportál mutatott rá, hogy Robert Fico kormányfő néhány héttel ezelőtt megjósolta, hogy az ellenzék és az ellenzéki progresszív sajtó gyűlöletkeltő politikája előbb-utóbb egy kormánypárti politikus elleni merénylethez vezethet.

„Én már csak azt várom, hogy az a frusztráció, amit a Denník N, Šimečka (a PS elnöke) vagy az Aktuality.sk gerjeszt, a kormánypárti politikusok egyike elleni merényletben fog kicsúcsosodni. És ez egyáltalán nem túlzás” – mondta a szlovák miniszterelnök."