![]()
Fölény - Földvári Tamás blogja
Írásom annak jár utána, hogy az oly gyakran emlegetett NATO hagyományos fegyverzetű fölény meg van-e csak egy mítosz?www.foldvaritamas.hu
Ez szinte szó szerint irja le azt, amit én is gondolok.![]()
Írásom annak jár utána, hogy az oly gyakran emlegetett NATO hagyományos fegyverzetű fölény meg van-e csak egy mítosz?www.foldvaritamas.hu

Megértem...Gábor Bát csodálom a türelméért......az a baj hogy inkább írni tud.... De minden maximális tiszteletem az övé!Stier Gábor a végén már nem nagyon bírta cérnával AntontMegértem...
Bazz 56 orosz korai előrejelző gèp? És 700+ csapásmérő? A Natonak meg 250? Ha ennyire pontos, kár rá másodperceket is vesztegetni…Ez szinte szó szerint irja le azt, amit én is gondolok.![]()
Az 58. hadsereg volt parancsnokát, Popovot csalási ügyben letartóztatták
]![]()
Экс-командующего 58-й армией Попова арестовали по делу о мошенничестве
Бывшего командующего 58-й общевойсковой армией генерал-майора Ивана Попова арестовали по делу о мошенничестве, сообщили РИА Новости в 235-м гарнизонном военном... РИА Новости, 27.05.2024ria.ru
A kovetkezo domino?
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Putyin menesztette Jurij Szadovenkót a védelmi miniszter-helyettesi posztról. A honvédelmi miniszter hivatalát vezette. @belarusian_silovikt.me
Fals info.![]()
Pont az ukránok panaszkodnak,hogy a155mm-es malacok nem igazán kompatibilisek egymással.A NATO elismerte,hogy vmi baj van és dolgoznak vmi újabb szabványon.Fals info.
Nato standard van.
Kompatibilisek a gránátok, lőszerek egymással.
Mind kézifegyverek szintjén, mint komolyabb űrméretek tekintetében.
Még a kézigránátok detonátorának a menetmérete is azonos.
Ergo magyar katona simán használhatja a spanyol lőszert, ahogy a franci lennkerék is használhatja a magyar leopold malacait.
Nincs semmiféle logprobléma.
Pl a Belga Minimi még a FAMAS tárat is befogadja...
Gépek egyéb rendszereiben is van azonosság, pl APU, elektronikus adatátvitel,stb

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..