[HUN] Vadászgépek beszerzése

Akkor mi miatt? Semmit az ég adta világon nem látok, hogy elértünk volna a csatlakozásunk halogatasaval.
tény hogy nem sok értelme volt, a grifek nem játszottak közre, legyen elég ennyi
És ja, második griff századot én sem érzek az erőben.
jelenleg ez képlékeny de nem azért írtam hogy ne toljátok túl, hanem az E-k miatt, meg túloz a cikk, nem is kicsit

tény hogy nem sok értelme volt, a grifek nem játszottak közre, legyen elég ennyi

jelenleg ez képlékeny de nem azért írtam hogy ne toljátok túl, hanem az E-k miatt, meg túloz a cikk, nem is kicsit
Meg fogjuk még tudni valamikor szerinted, vagy csak teljes rezsimváltás esetén esetleg?

És legyen úgy.

Akkor mi miatt? Semmit az ég adta világon nem látok, hogy elértünk volna a csatlakozásunk halogatasaval.

És ja, második griff századot én sem érzek az erőben.
Azóta hány Magyarországot nyíltan bíráló svéd politikusról olvastál a nemzetközi sajtóban, vagy akár a hazai ellenzéki sajtóban? Pedig utóbbiak azonnal telekürtölték volna az étert ilyenekkel.

Azóta hány Magyarországot nyíltan bíráló svéd politikusról olvastál a nemzetközi sajtóban, vagy akár a hazai ellenzéki sajtóban? Pedig utóbbiak azonnal telekürtölték volna az étert ilyenekkel.
Magyarországot bíráló eddig sem volt - csak a fidesz-kormány bírálták meg az általa egyoldalúan kiépített politikai rendszert. A kettő nagyon nem ugyanaz!

Ezt mégis miből számolta ki a matematikus ?

a +C gépeken felüli +4 E-t emleget.... Költészet magas fokon

ez az amikor fülpostázzák a híreket az újságírók

Olyan bennfentesen írogatsz. Akkor felejtsük el, nem lesz a +4C-n kívül más, hülyeség a cikk és slusszpassz?
A Saab igazgato nevvel mondta a Janesnek, "nagyon erdekes beszelgetest folytatnak Magyarorszaggal a Gripen E kapcsan", azaz biztosan nem hulyeseg. Inkabb arrol van szo, hogy kicsit tuldimenzionaljak a magyar cikkek, meg mi is itt. :)

Olyan bennfentesen írogatsz. Akkor felejtsük el, nem lesz a +4C-n kívül más, hülyeség a cikk és slusszpassz?
Ha lesz még valami, akkor az C-verzió lesz, mert sokkal olcsóbb. Ár-érték arányban jobban megéri.
Pláne hogy rajtunk kívül senki nem érdekel már a C-sorozat: ezeket nekünk lehet még eladni, vagy ajándékba az ukriknak.
Mondjuk az E-ket sem veszik: brazilokon kívül mindenhol bukott - sok ország vezetese szerint sem éri meg az árát...