Az articulált láncos a világon a legjobb terepjaró képességet adó felfüggesztésrendszer.

Igen, ezért is imádjuk a raadasul uszokepes Bronco 3 elképzelést @pöcshuszár kollégával. :)

Viszont az egész akkor is pont a tracked grip képességére van építve, ne feledd.

Meg egy bvs majdnem befér a lynx belterébe..
Ezt mar értem, de ennyire szűk lenne ott a terep, jobban, mint mondjuk a svédeknél?

Igen, ezért is imádjuk a raadasul uszokepes Bronco 3 elképzelést @pöcshuszár kollégával. :)

Viszont az egész akkor pis pont a tracked grip képességére van építve, ne feledd.

Ezt mar értem, de ennyire szűk lenne ott a terep, jobba..mint mondjuk a svédeknél?
Nem csak érzékeltetni akartam a különbséget. Az olaszok is bvs-el tolják a hegyekben. Meg a frecciàkkal.

Nem látom magamelőtt azt a szlovén tábornokot akik 45 tonnás pajtákat akar magashegyi környezetben üzemetltetni :D
Ez igaz, de azért Szlovénia nem csak magas hegy! A gazdaságilag fejlett részeik nem ott vannak, és pont kelet felől vannak nyitott folyosók a nagyobb városokhoz.
1920px-General_map_of_slovenia.svg.png

Ez igaz, de azért Szlovénia nem csak magas hegy! Ráadásul a gazdaságilag fejlett részeik nem ott vannak, és pont kelet felől vannak nyitott folyosók a nagyobb városokhoz.
1920px-General_map_of_slovenia.svg.png

És
A már 4 milliós lakossal sem bíró Horvátország biztos komoly veszélyforrás lehet a szlovénekre - éjjel-nappal tőlük rettegnek... :)

• Tetszik
Reactions: Kim Philby