[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Mivel a kirakott roncsok nem mozogtak és nem végeztek ellentevékenységet, így ez a minimum...
Naná, hogy a minimum, mivel évekkel ezelőtt a németek, és az ausztrálok már bemutatták a képességeket.
Spike lövészet is mehetne, de nekünk az is odébb lesz úgylátszik....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
442416977_406039902396167_4940856856288037294_n.jpg
438109680_406039915729499_3648031415217964452_n.jpg

438173323_406039882396169_2724953559847766840_n.jpg

a hirtenbergerekre.
Ok, így már értem....
Ezzel együtt faszul van megszerkesztve a "programfüzet", mert hogy ott az áll, hogy a "Lynx harcjármű kiképzés részeként" éleslövészet aknavető, és harcjármű fegyverekkel.
Ezért nem értettem, hogy hogy jön a Lynx személyzet képzéséhez az aknavető. Tudtommal még kanyarban sincs a aknavetős Lynx variáns.

Igazából így is többet mondanak mint ami elvárható.
A lakosságnak elég lenne annyi hogy "Lőgyakorlat lesz." és hogy ez mikor mivel fog járni.

Ne adj tippeket... :confused:
Én alapvetően azt sem nagyon értem, hogy az ilyen gyakorlatokat, vonulásokat mi a tökömnek kell bejelentgetni.
A várpalotaiknak, meg úgy en bloc a gyakterek mellett élőknek ne legyen már meglepetés, vagy félelem keltő egy kis durrogtatás.
A közutakon meg pláne ne legyen meglepetés pár katonai jármű!
A Honvédségi vonulásokat egytől egyik bejelentik, miközben az Ukrán konfliktus óta a NATO csapatok keresztbe-hosszába csalingáznak az országba NATO országok katonai teherautói.
Elég lenne csak azt bejelenteni, hogyha olyan szarul állnánk, hogy ellenséges haditechnika kerülhetne a közútjainkra.

Én alapvetően azt sem nagyon értem, hogy az ilyen gyakorlatokat, vonulásokat mi a tökömnek kell bejelentgetni.
A várpalotaiknak, meg úgy en bloc a gyakterek mellett élőknek ne legyen már meglepetés, vagy félelem keltő egy kis durrogtatás.
A közutakon meg pláne ne legyen meglepetés pár katonai jármű!
A Honvédségi vonulásokat egytől egyik bejelentik, miközben az Ukrán konfliktus óta a NATO csapatok keresztbe-hosszába csalingáznak az országba NATO országok katonai teherautói.
Elég lenne csak azt bejelenteni, hogyha olyan szarul állnánk, hogy ellenséges haditechnika kerülhetne a közútjainkra.
Kozutskra be kell jelenteni,mert a Lynx magaban is tulmeretes utvonalengedely köteles jármű.Ha meg kozuton szallitjak,az utlezarasokkal jar