[BIZTPOL] Kína

Oktatókat bérelnek évek óta. Nem harci pilótákat.
Mire oktatják ezek az idegen pilóták a kínaiakat? Saját harci eljárásokra? A kínaiak ezt már kifigyelték más módszerekkel minek ehhez idegen pilóta? Ez nekem nagyon furcsa, oroszok vagy indiaiak ilyet nem csinálnak, miért tennék a kínaiak?

• Tetszik
Reactions: aquarell
Mire oktatják ezek az idegen pilóták a kínaiakat? Saját harci eljárásokra? A kínaiak ezt már kifigyelték más módszerekkel minek ehhez idegen pilóta? Ez nekem nagyon furcsa, oroszok vagy indiaiak ilyet nem csinálnak, miért tennék a kínaiak?

Szerintem Kínának még nagyon új fegyvernem a légierő,az Oroszokhoz képest.
80 éve milyen légiereje volt Kínának,ahhoz képest a szovjeteknek?

• Tetszik
Reactions: fip7 and Kim Philby
Több hírforrás szerint is így van.
Mentalitást, eljárásrendet, módszertant tanulnak tőlük. Az ördög a részletekben van.

Messze túl vagyunk már azon a szinten, hogy nekem x eszközöm van, neki meg 2x, ezzel el van döntve a kérdés.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
https://www.portfolio.hu/global/202...nyomul-kina-a-globalis-del-orszagaiban-692229
"Az Atlantic Council jelentése szerint Kína üzleti akadémiák álcája alatt exportálja kormányzási modelljét és ideológiáját a fejlődő országokba. 2021-2022 között 795 online szemináriumot finanszírozták, amelyek a tekintélyelvű irányítást népszerűsítették –írta meg a Nikkei Asia."
Azt teszi mint az USA meg az NGO-i. Csak a kínaiak egyelőre fegyveresen nem szállják meg, létesítenek baráti, védelmi tamaszpontokat a szövetsegeseiknél. Egyelőre...

https://www.portfolio.hu/global/202...nyomul-kina-a-globalis-del-orszagaiban-692229
"Az Atlantic Council jelentése szerint Kína üzleti akadémiák álcája alatt exportálja kormányzási modelljét és ideológiáját a fejlődő országokba. 2021-2022 között 795 online szemináriumot finanszírozták, amelyek a tekintélyelvű irányítást népszerűsítették –írta meg a Nikkei Asia."

Atlantic council....
Tekintélyelvű?
Nincs abberáció oktatás az oviban?
Nem műtik át a 10 éves gyerekeket ellenkező neműre?
Nincsenek színes ngo-k,á'la gyuribá,dollármilliókkal támogatott ellenzéki média,buziproganda,buzifelvonulás?
A rendőr felrúghatja a bűnözőt,mint a pöffeteg gombát ha az megtámadja?
Nem kell dollárkötvényeket venni lebombázás ellen?
Stb...
Ez rettenetes!

Nem láttam itt....

• Tetszik
Reactions: fishbed
Bagoly mondja verébnek. 795 szeminàrium, az alig több mint napi 2db kb. :)
Mert a" nyugat" nem exportálja, pénzeli gazdasági, társadalmi ideológiáját évtizedek óta. És nem 795 alkalommal évente.

Megszórják Tajvant több ezer ilyen robotkutyával, érdekes lesz!
VAGY divatot csinaltatjak neki kis marketing stb. Aztán megveszik a tajvaniak amcsik stb és egyszer csak megindulnak. No nem a lakosság ellen hanem kijelölt célok ellen ami a közelükbe van... Ennek a költséget meg az ellen állná. Még csak piacvezetonek sem kellene lenniük ehhez.

• Tetszik
Reactions: Pogány
VAGY divatot csinaltatjak neki kis marketing stb. Aztán megveszik a tajvaniak amcsik stb és egyszer csak megindulnak. No nem a lakosság ellen hanem kijelölt célok ellen ami a közelükbe van... Ennek a költséget meg az ellen állná. Még csak piacvezetonek sem kellene lenniük ehhez.
Na jó, de azon kívül, hogy odamegy valahova elég nagy biztonsággal, mit csinál, ha odaért? Nincs pl. karja, keze vagy más manipulatív eszköze. Fegyver, robbanóanyag nincs rajta/benne, az hamar kibukna. Azon kívül persze, ha jönne szembe az erdőben, én is lefosnám a bokámat első reakcióként, mi más kár érne?

Na jó, de azon kívül, hogy odamegy valahova elég nagy biztonsággal, mit csinál, ha odaért? Nincs pl. karja, keze vagy más manipulatív eszköze. Fegyver, robbanóanyag nincs rajta/benne, az hamar kibukna. Azon kívül persze, ha jönne szembe az erdőben, én is lefosnám a bokámat első reakcióként, mi más kár érne?
Ahhoz hogy zavart okozzon semmi komolyat nem kellene csinálnia. Csak a megfelelő időben a megfelelő objektumok körül nagyszámban mozogni és feltűnést kelteni biztonsági erők körébe hogy egész magas szinten is azon memmyen az agyalas hogy ez most mi vajon mire készülnek. Figyelem elterelés. Zavarkeltes valamit reagálni kell kibillentve a támadás előtt közvetlen az ellent a megszokott rutinjabol hogy nehezebben reagáljon. Tehát nem ott támadni ahol ezek csoportosulnak hanem ahová véletlen sem keveredik egy sem. Ezzel nagyszámú erőt lekötve. Pl

• Tetszik
Reactions: Hortator
Kína gigantikus csatornaépítési projektje, 600 mrd USD értékben:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ezt tegyétek be a www.removepaywall.com mezőjébe, és a teljes cikket tudjátok olvasni:
https://www.scmp.com/news/china/soc...plan-1000km-tunnel-make-xinjiang-desert-bloom

https://www.rfa.org/english/news/uyghur/tunnel-project-02042022142725.html