Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

A hadsereg védekezhet, miközben egy hadosztálya támad, de olyan nincs, hogy az egész hadsereg 100%-ban támad és védekeziuk egyszerre. A zászlóalj támadhat, miközben 1 százada védekezik, de olyan nincs, hogy a zászlóalj 100% egyszerre támad és védekezik. Ez nem bonyolult, ez egyszerű mint a facsipesz. Nem tudsz egyszerre ülni és feküdni is.

33204598_01b541d3aa5a7a9ed02bd331d2e34edd_wm.png

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: fishbed and Ocses
Az élet legnagyobb igazsága: a problémákat leszámítva minden fasza! ;)

Van nekünk itt pár hurrá-optimistánk! Pl. @SilvioD majd mond valami biztatót! ;)
Igazából csak pesszimisták vagytok... Ha elég erősen gondoltok a rakétatüzérségre akkor egyszer csak megjelenik... minden fejben dől el... Ja és egyetek sok puffin lekvárt :D :cool:

annyira "békepártiak" lettünk, hogy a saját országunkért sem harcolnánk már! :confused:
Mondjuk ha reprezentáltan a teljes lakosságra mérték, akkor nem csodálom ha 70+ éves Marika néni nem akar harcolni. Több értelme lenne megkérdezni a 18-45 közötti korosztályt - ott azért szerintem jobb lenne az arány...
Próbáltál már leszállni a buszról miközben a 70+ éves Marika néni a megállóból megpillantott egy üres széket és eldöntötte, hogy ott ő fog ülni?

Próbáltál már leszállni a buszról miközben a 70+ éves Marika néni a megállóból megpillantott egy üres széket és eldöntötte, hogy ott ő fog ülni?
Na ja, a járókeret meg álcázott négycsövű gatling-ágyú, az otthonka meg golyóálló - Marika néni a mi titkos terminátorunk. Elég ha azt mondjuk neki hogy az ellenség szemtelen volt és már is annyi nekik! :rolleyes:

• Vicces
Reactions: yrkon
En egyszer véletlen a 9es buszon meglöktem a nagyit azonnal eldobta a botot és a 4db tele pakolt szatyrat és mondta nekem gyere tedd fel a kezed kis köcsög boxoljunk és már mozdult felém.
Van ott harci szellem.