Sport

Bezzeg a nyugat!!!!Ott minden jó ,nem ilyen mint itt ahol mindent ellopnak!Boldog gondtalan élet jólétben biztonságban!nem ilyen szétrohadt egészségügy!Ki kell menni és itt hagyni ezt a szart!
Olimpiai bajnok 20éve Floridában él és nincs pénze gyógykezelésre!!

.....Nem írok inkább semmit :(

• Tetszik
Reactions: aquarell
Bezzeg a nyugat!!!!Ott minden jó ,nem ilyen mint itt ahol mindent ellopnak!Boldog gondtalan élet jólétben biztonságban!nem ilyen szétrohadt egészségügy!Ki kell menni és itt hagyni ezt a szart!
Olimpiai bajnok 20éve Floridában él és nincs pénze gyógykezelésre!!

Az USA társadalombiztosítási rendszere azért ennél bonyolultabb,hogy kapásból leszóld.

Az USA társadalombiztosítási rendszere azért ennél bonyolultabb,hogy kapásból leszóld.
Viszont tényleg szar. Alapvetően a sok middlemen HMO miatt, akik neked kimaxoljak a biztosításodat, míg a kórház felé meg letoljak a minimumra a kifizetést. Tipikus parazita amerikai vamszedo kapitalista modell, mindenkinek szar a parazitakon kívül.

Nagyon progresszív, ja. Buzik, négerek, feminizmus dicsőítése az olimpia ürügyén. A magyar csapatot még megvártam persze, utána már nem sokáig bírtam.
A Szajna bevonása szerintem jó ötlet. Más mint a szokásos stadionban való megnyitó. Az egész azonban túl túl hosszú, már unalmas. Meg amit mondasz...görcsösen "progressziv".

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and beta
A megnyitóról röviden:

73bf5883c6e9b469a1918178b12b154c.jpg

Csak képet láttam, a Törpapa Dionüszosz cosplay tényleg a megnyitó része volt???

Számomra a londoni nagyon emlékezetes volt, James Bonddal, az Öreglánnyal, Mr Beannel. Szocsi meg a legművészibb.

Csak képet láttam, a Törpapa Dionüszosz cosplay tényleg a megnyitó része volt???

Számomra a londoni nagyon emlékezetes volt, James Bonddal, az Öreglánnyal, Mr Beannel. Szocsi meg a legművészibb.
Ja, jól láttad. Törpapa énekelt fals női alt hangon... :confused: (hányos emoji-t kérhetnénk?)

A többi része is gáz. A sportolok alig kapnak képernyő időt, bezzeg a az lghdtv4k bezzeg negyedórákat... :mad:

Azért elhiszem, hogy valamikor nagy olimpikon volt, de most éjszaka a szakadó esőben kinthagyni a tolókocsival, úgy hogy szerintem azt sem tudja hol van, hát, ez olyan franciás... :confused:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(ha nem onnan indulna, akkor 3:54:37

Úgy látom szerencsém van, hogy nem néztem...

Azt hittem, hogy ma én néztem kemény dolgokat, pl. Anton Levay interiút (a sátánista egyház alapítója).
Erre följövök a fórumra és szembe jön ez, mint olimpiai megnyitó:
453179855_1024883299646899_5897997723136700098_n.jpg

Egy benarkózott kék törpe egy rakadt retardált buzival....
Szerintem ti nyertétek meg a "ki látott durvább dolgot ma este" versenyt. :D

A sportolók közben karton(!) ágyakban alszanak, nem kapnak elég kaját, 1.5-2 órát utaznak a helyszínek közt. De a b.zi lobbira volt pénz és energia.

Önmagában a karton ágy nem feltétlenül hülyeség. Elég masszívnak mutatták. Főleg praktikus ha csak ideiglenesnek szánják. A légikondi kihagyása viszont elég gáz. Meg a kaja is.