Humor

452732744_122155414244093544_1377119496582666378_n.jpg

Frankón Szarjankó...
Disszidálj. Svájc, Norvégia?
Izrael?
Biztos tetszett az elefántnak, hogy foglalkoznak vele.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Minden ffi tud az ötödik végtagjával dobolni...

• Tetszik
Reactions: rappali_ and jani22
Mondjuk ilyen sokfelé van.
"Kedvencem", h kikiáltották nem EU-konformnak ezeket és raktak százmillákért fa játszótereket, amiket 5-8 évente cserélnek, de legalább balesetveszélyesebb is.
Van egy ismim (igazi mindensz.rista). Ő heti szinten posztolt hasonlóakat. Egyszer egy kátyus úttestnél meguntam és rákerestem a "Borzasztó kecskeméti útra"...Belgium. Belinkelem neki. Kövi nap "MÁV sinek a Balatonnál"...eredmény USA. Megírom a poszt alá. A harmadik vmi kanadai kisváros hóhelyzete volt, de ott elszakadt benne vmi. :D Pedig az előző kettőnél még erősködött is pár "jóképességű", h tévedek.

Nem azért, de szar ez a kép. Nem tudom ki készítette, de a zászlókat azért figyelhetné a ruhán. A bal oldalt lévő versenyző, a zászló alapján egy magyar, valószínűleg Hámori Luca. A kettőjük közül pedig ő tényleg nő. Sajnos neki jutott szombat estére a jobb oldali képen látható algériai, aki a nemzetközi boxszövetségek által rendezett versenyeken nem versenyezhet, mert megbukott a nemi teszten. Az olimpián ennek ellenére indulhat.