Mindeközben Shoigu

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

/off

Mindeközben SirHiggins (0:16-tól ha nem onnan indulna):
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bocs Higgins, a napokban szembejött ez a snitt ebből a klasszikusból és most ezt egyszerűen nem tudtam kihagyni :)

/on

Mert mhol ott vagyunk :cool:

Irán tájékoztatott minket, hogy meg kívánja támadni Izraelt” – közölte Yisrael Katz izraeli külügyminiszter ma este a The Jerusalem Post információi szerint.

A lap információi szerint intenzív diplomáciai erőfeszítések zajlanak annak érdekében, hogy a Hamász vezetője, Iszmáíl Hanije kiiktatása után elkerülhető legyen a közvetlen izraeli-iráni háború.

A lap úgy tudja:

miután Izrael és Irán nincsenek közvetlen diplomáciai kapcsolatban, Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter volt az, aki Ali Bageri iráni külügyminiszter üzenetét átadta izraeli kollégájának
.

Hol fogják úgy fordítani, hogy Szijjártó hadst üzent Izraelnek?
E L S Z I G E T E L Ő D É S bakker, E L S Z I G E T E L Ő D É S, nem? ;)

Mert mhol ott vagyunk :cool:

Irán tájékoztatott minket, hogy meg kívánja támadni Izraelt” – közölte Yisrael Katz izraeli külügyminiszter ma este a The Jerusalem Post információi szerint.

A lap információi szerint intenzív diplomáciai erőfeszítések zajlanak annak érdekében, hogy a Hamász vezetője, Iszmáíl Hanije kiiktatása után elkerülhető legyen a közvetlen izraeli-iráni háború.

A lap úgy tudja:

miután Izrael és Irán nincsenek közvetlen diplomáciai kapcsolatban, Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter volt az, aki Ali Bageri iráni külügyminiszter üzenetét átadta izraeli kollégájának
.

Hol fogják úgy fordítani, hogy Szijjártó hadst üzent Izraelnek?
És ez most jó nekünk?!? Észak-Koreai meg akarja támadni Dél-Koreát majd az is Szijjártó jelenti be? :D

Moszadnál most leesett állal ülnek, hogy ők hogy nem gondoltak erre: Irán visszafog támadni! Ne b.ssz má! :D

Én dolgozni megyek majd munka helyett figyelem az eseményeket
Erről eszembe jut aznap este mielőtt Ukrajnát meg támadtak.
Haver gyorsan előtte meg pár nappal elrohant a kurvajaert Kijevbe mert szóltak neki ottani haverok h háború lesz nekem elmesélte meg haveroknak jót rohogtunk haza jött feljött ps-re és mondta hogy pár óra és meg valtozik világ mondtuk neki jovan nem kene gyógyszerre inni és baszod arra kelek hogy felhív es elmondja szopjam le igaza volt menjek fel twittere. :eek: :eek: :eek:

És ez most jó nekünk?!? Észak-Koreai meg akarja támadni Dél-Koreát majd az is Szijjártó jelenti be? :D

Moszadnál most leesett állal ülnek, hogy ők hogy nem gondoltak erre: Irán visszafog támadni! Ne b.ssz má! :D
Itt nem az a kérdés, hogy fog e Irán támadni valahogy, hanem a mértéke;
Csak olyan lesz, mint a múltkor, vagy drasztikusabb lesz.

Itt nem az a kérdés, hogy fog e Irán támadni valahogy, hanem a mértéke;
Csak olyan lesz, mint a múltkor, vagy drasztikusabb lesz.
Mondjuk ezt biztos nem üzenték meg Szijjártóval! :D
Szalem alejkum, Peti! Jegyzetelj má kicsit!
Szóval menni fog: 217 Shahed pukkanó drón, 74 nagy rakéta, meg 300 körüli Grad és Kassam a hezbollahtó'
Ez üzend meg a gyaúroknak!

Amúgy inkább olyan lesz mint múltkor: nekik sem érdekük eszkalálni. Majd pár órával előtt maguk is bejelentik.

• Imádom
Reactions: misinator
Szerintem komoly lesz...
Még tegnap...
Erre is számíthattunk...
Lehet, leejtőn lefelé is tolni a biciklit...
A medve is belebrummogott
Mindenki kotkodácsol...

Erről eszembe jut aznap este mielőtt Ukrajnát meg támadtak.
Haver gyorsan előtte meg pár nappal elrohant a kurvajaert Kijevbe mert szóltak neki ottani haverok h háború lesz nekem elmesélte meg haveroknak jót rohogtunk haza jött feljött ps-re és mondta hogy pár óra és meg valtozik világ mondtuk neki jovan nem kene gyógyszerre inni és baszod arra kelek hogy felhív es elmondja szopjam le igaza volt menjek fel twittere. :eek: :eek: :eek:
Azt a napot én se fogom elfelejteni! Éjjeles voltam műszak végén facénra fellépve csak az egyik újság írótól annyit olvastam hogy Elkezdődött... Tudtam hogy kitört a háború

Hipihájjó...az Ohájó...

• Hűha
Reactions: jani22