Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Hát pedig a pénzünket is visszakaptuk már belőle.
Remélem Pappergert is "pár polccal lejjebb tették" a bukott HX3-löveg meg Hitron fiaskó után...Palkóval egy komoly lobbistát vesztett az RM, de sajnos vannak még páran...
Bár lassan más már nem is vesz minket komolyan - talán a naurui hadiiparnál van esélyünk. Elég kemény kókuszdióik vannak... :rolleyes:

Remélem Pappergert is "pár polccal lejjebb tették" a bukott HX3-löveg meg Hitron fiaskó után...Palkóval egy komoly lobbistát vesztett az RM, de sajnos vannak még páran...
Bár lassan más már nem is vesz minket komolyan - talán a naurui hadiiparnál van esélyünk. Elég kemény kókuszdióik vannak... :rolleyes:
Már mindegy sajnos....

• Tetszik
Reactions: Pogány
Mondom nem ugyanarról beszélünk, ez nem Hitron/Hibrid 8x8 téma, általános bevétel kalkuláció.
Palkó kirúgásával nyugodtan kihúzhatják egy részét ezeknek a bevételeknek!
:p
A legjobb beépített ügynökét vesztette el Papperger...kb. semmit nem lehetett átnyomni rajta mint nem volt RM logó. (Állítólag... :oops: )

Szerintem gyógyíthatatlan,
leginkább kb ilyen
E6N-iXvXMAME6XK

Palkó kirúgásával nyugodtan kihúzhatják egy részét ezeknek a bevételeknek!
:p
A legjobb beépített ügynökét vesztette el Papperger...kb. semmit nem lehetett átnyomni rajta mint nem volt RM logó. (Állítólag... :oops: )
Ez szép sztori... Majd egyszer véletlenül nehogy ő is az RM-től kapjon valami szép kis ajánlatot, mint MG...

• Tetszik
Reactions: J.G. and Kávé
Ennek ellenére idén súlyos száz milliárdokat költöttek irodaházakra-Dürer Park 120 milliárď~,bayer-zugló 244 milliárd.etc- a költségvetésből.
Itt már kötelet kéne osztogatni. 364 milliárdból azért lehetne hadsereget fejleszteni, irodaházak helyett

Sikerült már meggyőzni m8ndenkit, hogy momentán a penzügyi összeomlás szélen lavírozunk bármit is állítson bárki (főleg a hadiipari vállalatok és a politika)?
Vannak zavaró tényezők, de azért szurkolunk, :cool:

Vannak zavaró tényezők, de azért szurkolunk, :cool:

ez kb olyan, mintha egész hónapban kenyéren meg vízen élnél és hóvégén félre tudsz tenni egy 2000-est :)

Ne nekem mond én tudom :D
És azt tudtad ha q3 ban is sikerül így szűkölködik akkor talán de csak talán van egy hangya fasznyi esély arra h 3% körüli legyen az államháztartás hiány ami elég nagy szégyen de a az elmúlt - évet tekintve hatalmas fellélegzés lenne és akkor év végén lehet mi meg krisss-ek kapunk 2db zseles szalon cukrot :D

És azt tudtad ha q3 ban is sikerül így szűkölködik akkor talán de csak talán van egy hangya fasznyi esély arra h 3% körüli legyen az államháztartás hiány ami elég nagy szegény de a az elmúlt - évet tekintve hatalmas fellélegzés lenne és akkor év végén lehet mi meg krisss-ek kapunk 2db zseles szalon cukrot :D
Ti kaptok szaloncukrot? :eek: