A Wiesel-1-et miért nem sikerült elintézni?meg hogy RM-lobbista Palkovics gáncsolt kb mindent amin nem volt RM logó.
Magyar seggbe magyar lóf@szt.
mer k. nem kell senkinek! Nekünk sem!A Wiesel-1-et miért nem sikerült elintézni?
RM is, meg nekem is tetszik.

Hát előkerült?? Hát írogatnia kellett volna!?
Ma mondjuk...Ezt komolyan a Terminátor mondja? A halál osztó a kyber pusztitógép?Vegyetek róla példát és menjetek inkább sörözni, nyaralni... minden számítógép elött töltött perc egy elvesztegetett perc az életetekből.

Meg nem mondanád róla, hogy Magyarország honvédelmi minisztere.... Inkább valami rossz alkoholista....
Ő se hiszi el, hogy sikerült elcseszni, inkább elment kocsmázni....Hát előkerült?? Hát írogatnia kellett volna!?Ma mondjuk...
Kevés nála aktívabb döntéshozó küzd nap mint nap... a Facebook frontján!Hát előkerült?? Hát írogatnia kellett volna!?Ma mondjuk...

Én nekem elkezdődött a nyári szabi innentől szarom telibe a világotAmúgy lehet @Terminator van igaza! Kicsit lazítani kellene itt a nyár vége! Lehet egy kicsit eltűnök egy időre itt a fórumon! Itt a család minden! Sok volt az elmúlt pár hét!

A kettő kizárja egymást?Meg nem mondanád róla, hogy Magyarország honvédelmi minisztere.... Inkább valami rossz alkoholista....

Vegyetek róla példát és menjetek inkább sörözni, nyaralni... minden számítógép elött töltött perc egy elvesztegetett perc az életetekből.
én...Egyáltalán van még valaki, aki számítógépről nyomja?

én is, szerintem sokkal trébb a telefonos verzióEgyáltalán van még valaki, aki számítógépről nyomja?
De nem visz sehovaA link amúgy hová vinne? Mennék kommenteket olvasniDe nem visz sehova
A sportember bmeg... de legalább igénytelen is.Nemesgulácsi kocsma 8 km futás után. Magyar hasba magyar sört, a legjobb izotóniás visszatöltés:)www.facebook.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..