[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Egy támadás esetén a felderítő ha el nem is foglalja a területet de ideiglenesen birtokba veszi. Őket követnek más csapatok amik az ellenség harc érintkezési szakaszának biztos tudatában szükség esetén átmennek védelembe vagy folytatják tovább támadó műveletuket. Mindig van egy csoport akiknek elsőnek kell lenni. Hogy elsőnek érdemes e ott lenni vagy középszakasz a esetleg a végén az idő és a háború istene eldönti.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Ha jól emlékszem volt már ez a kép, de valaki úgy is belinkeli majd újra mert most ez a poszter melléklet...

66c5e5e1531cb432927269.jpg

Nagyon helyes küldjenek legalább egy fel zlj-t meg is mondom miért:derüljön ki a gyenge pontja a harcokban meg minden hasonló inkább ukránok avassak fel és szenvedjenek veszteséget mint az én kollégáim a honvédségnél

Az a gond, hogy ha ki is derül valami gyengéje, attól még mi nem leszünk előrébb, csak a következő vásárlók, ill. mindenki akikkel az oroszok megosztják a tapasztalataikat.

Az a gond, hogy ha ki is derül valami gyengéje, attól még mi nem leszünk előrébb, csak a következő vásárlók, ill. mindenki akikkel az oroszok megosztják a tapasztalataikat.
Csak ha tudjuk a gyengéjét akkor bele lehet epiteni a harceljarasba hogy na ezt nem szabad mert igy konnyebb kiloni minket fiuk stb stb esetleg a modernizacios csomagba bele lehet epiteni

Csak ha tudjuk a gyengéjét akkor bele lehet epiteni a harceljarasba hogy na ezt nem szabad mert igy konnyebb kiloni minket fiuk stb stb esetleg a modernizacios csomagba bele lehet epiteni
Vagy, a mi esetünkben esetleg hozunk rá egy szabályt, hogy tilos róla beszélni = volt nincs probléma.

Viccet félretéve, nem az ilyen gyengeségek kiküszöbölése végett van a hosszú gyári tesztelés, a nyúzáspróbák , a szétlövések, a felrobbantások?

Spike valószínűleg most sincs hozzá, sem airbrust képesség.
SPIKE integrációval nem tudom, hogy állnak, de az AIR-BURST képesség része a gépágyúnak és nem is fogják kiszerelni a kedvünkért.
Valszeg ezért nem lövöldöznek azzal, mert kb. 1000 EUR egy lövés vele...legalábbis a BW ennyiért vette legutóbb a KETF lőszert.

SPIKE integrációval nem tudom, hogy állnak, de az AIR-BURST képesség része a gépágyúnak és nem is fogják kiszerelni a kedvünkért.
Valszeg ezért nem lövöldöznek azzal, mert kb. 1000 EUR egy lövés vele...legalábbis a BW ennyiért vette legutóbb a KETF lőszert.
Legyen igazad. Én még csak mezei csőszájfékkel láttam a gépágyút.
Gondolom a spike indítót sem akarják levegőztetni, azért nem nyitották még ki és mutatták meg soha.

Legyen igazad. Én még csak mezei csőszájfékkel láttam a gépágyút.
Gondolom a spike indítót sem akarják levegőztetni, azért nem nyitották még ki és mutatták meg soha.
Egyelőre alig van SPIKE-unk, szóval nem csoda nem lövöldözik egy családi ház árába kerülő rakétát.
1-2 éven belül azért biztos lesz egy dokumentált teszt lövészet vele - ha másért nem akkor a rendszerbe állításért. Idén is ellőttek (legalább) egy éles SPIKE-ot.