[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 292
113
Egy támadás esetén a felderítő ha el nem is foglalja a területet de ideiglenesen birtokba veszi. Őket követnek más csapatok amik az ellenség harc érintkezési szakaszának biztos tudatában szükség esetén átmennek védelembe vagy folytatják tovább támadó műveletuket. Mindig van egy csoport akiknek elsőnek kell lenni. Hogy elsőnek érdemes e ott lenni vagy középszakasz a esetleg a végén az idő és a háború istene eldönti.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
42 185
81 049
113
Ha jól emlékszem volt már ez a kép, de valaki úgy is belinkeli majd újra mert most ez a poszter melléklet...

66c5e5e1531cb432927269.jpg

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 785
17 572
113
Nagyon helyes küldjenek legalább egy fel zlj-t meg is mondom miért:derüljön ki a gyenge pontja a harcokban meg minden hasonló inkább ukránok avassak fel és szenvedjenek veszteséget mint az én kollégáim a honvédségnél

Az a gond, hogy ha ki is derül valami gyengéje, attól még mi nem leszünk előrébb, csak a következő vásárlók, ill. mindenki akikkel az oroszok megosztják a tapasztalataikat.

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
3 861
13 111
113
Az a gond, hogy ha ki is derül valami gyengéje, attól még mi nem leszünk előrébb, csak a következő vásárlók, ill. mindenki akikkel az oroszok megosztják a tapasztalataikat.
Csak ha tudjuk a gyengéjét akkor bele lehet epiteni a harceljarasba hogy na ezt nem szabad mert igy konnyebb kiloni minket fiuk stb stb esetleg a modernizacios csomagba bele lehet epiteni

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
2 337
7 434
113
Csak ha tudjuk a gyengéjét akkor bele lehet epiteni a harceljarasba hogy na ezt nem szabad mert igy konnyebb kiloni minket fiuk stb stb esetleg a modernizacios csomagba bele lehet epiteni
Vagy, a mi esetünkben esetleg hozunk rá egy szabályt, hogy tilos róla beszélni = volt nincs probléma.

Viccet félretéve, nem az ilyen gyengeségek kiküszöbölése végett van a hosszú gyári tesztelés, a nyúzáspróbák , a szétlövések, a felrobbantások?

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
21 631
42 033
113
Spike valószínűleg most sincs hozzá, sem airbrust képesség.
SPIKE integrációval nem tudom, hogy állnak, de az AIR-BURST képesség része a gépágyúnak és nem is fogják kiszerelni a kedvünkért.
Valszeg ezért nem lövöldöznek azzal, mert kb. 1000 EUR egy lövés vele...legalábbis a BW ennyiért vette legutóbb a KETF lőszert.

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
2 337
7 434
113
SPIKE integrációval nem tudom, hogy állnak, de az AIR-BURST képesség része a gépágyúnak és nem is fogják kiszerelni a kedvünkért.
Valszeg ezért nem lövöldöznek azzal, mert kb. 1000 EUR egy lövés vele...legalábbis a BW ennyiért vette legutóbb a KETF lőszert.
Legyen igazad. Én még csak mezei csőszájfékkel láttam a gépágyút.
Gondolom a spike indítót sem akarják levegőztetni, azért nem nyitották még ki és mutatták meg soha.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
21 631
42 033
113
Legyen igazad. Én még csak mezei csőszájfékkel láttam a gépágyút.
Gondolom a spike indítót sem akarják levegőztetni, azért nem nyitották még ki és mutatták meg soha.
Egyelőre alig van SPIKE-unk, szóval nem csoda nem lövöldözik egy családi ház árába kerülő rakétát.
1-2 éven belül azért biztos lesz egy dokumentált teszt lövészet vele - ha másért nem akkor a rendszerbe állításért. Idén is ellőttek (legalább) egy éles SPIKE-ot.