A Patriot az első irak elleni háborúban már lőtt le Brit Tornadó repülőgépet és volt, amikor visszatérő F-16 repülőgépre indítottak, de az kilőtte a komplexum lokátorát. tehát nem ez lenne az első eset, IFF ide, vagy oda. A Patriot komplexumokat nem ukrán személyzet üzemelteti, lehet bármi és annak ellenkezője is. Az oroszok állítólag 2 db F-16-t a hangárban pusztítottak el, ez szerintem a 3. gép lesz. Az első kettő elvesztését nem fogják elismerni az ukrán/NATO oldalon, de ezt nem tudták eltusolni, bármi is történt.
Az ukrán hívőktől kérdezném, hogy szerintük 2022-ben nem volt indok, hogy az oroszok meginduljanak, akkor mégis mi szükség volt arra, hogy a B-52 hadászati repülőgépek Ukrajna területe felett többször is rakéta indításokat imitáltak 2021-ben orosz területek ellen? Szerintem erről nagy ívben kussolni fognak, vagy mismásolnak majd.
Egy kis csapat légvédelem, ala orosz csapatok
Buk-M2
Tor-M2
Ez milyen jelzés?
Pancír-Sz2
Az ukrán hívőktől kérdezném, hogy szerintük 2022-ben nem volt indok, hogy az oroszok meginduljanak, akkor mégis mi szükség volt arra, hogy a B-52 hadászati repülőgépek Ukrajna területe felett többször is rakéta indításokat imitáltak 2021-ben orosz területek ellen? Szerintem erről nagy ívben kussolni fognak, vagy mismásolnak majd.
Egy kis csapat légvédelem, ala orosz csapatok
Buk-M2
Tor-M2
Ez milyen jelzés?
Pancír-Sz2