[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Minek ide ellenség, a haszonelvűség mindent megold...

A fiatalság-AFD

• Tetszik
Reactions: aquarell
Franciaország...

"Még annál is rosszabb" - interjú Thilo Sarrazinnal, a Deutschland schafft sich ab (Németország lehúzza magát) c könyve 14 évvel ezelőtt jelent meg, és akkor hatalmas vihart kavart.
https://www.krone.at/3518418

Új könyve jelent meg Deutchland auf der schiefen Bahn címmel (na, ez többértelmű, egyszerre jelent csúszós lejtőt, rossz vágányt és hibás pályát), az SPD-ből kizárták, mert idegen- és iszlámgyűlölő - közben amit már jóval 2015 előtt is megmondott, abban mára mindenki egyetért.

K: - Miért ilyen fontos önnek a bevándorlás?
TS: - A bevándorlás a születési rátával együtt fontos. Nyugati társadalmak demográfiája rettenetes, és kultúraidegen közegből importálnak a pótlásra.

Ízlelgessétek!
"Belgium labdarúgó-válogatottja politikai okokból Debrecenben, nézők nélkül fogadta Izraelt a Nemzetek Ligájában péntek este ..."

Ízlelgessétek!
"Belgium labdarúgó-válogatottja politikai okokból Debrecenben, nézők nélkül fogadta Izraelt a Nemzetek Ligájában péntek este ..."
Belgium Magyarországon fogadta?
Nagyon otthon érzik magukat nálunk,vagy ez már nem is a mi hazánk?
Mondjuk ott a Nyírség felé inkább a zsidók vannak otthon és ők fogadhatnak a belgákat...

GW5auWzWkAA_mCS

Új menetrendszerinti járat indul. :cool:
Röszke -Brüsszel
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A Belügyminisztérium helyettes vezetője bemutatta azokat a buszokat, amelyek "illegális migránsokat" szállítanának a magyar-szerb határról Brüsszelbe. Ez lenne a kormány válasza a szeptember 17-én esedékes 200 millió eurós uniós bírságra.

Új menetrendszerinti járat indul. :cool:
Röszke -Brüsszel
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A Belügyminisztérium helyettes vezetője bemutatta azokat a buszokat, amelyek "illegális migránsokat" szállítanának a magyar-szerb határról Brüsszelbe. Ez lenne a kormány válasza a szeptember 17-én esedékes 200 millió eurós uniós bírságra.
Off

Ezek a buszok biztosan nem mennek sehova az országon kívül, mert nincs európai engedélyük ha jól tudom :D Na meg van a Bolánnak elég régi busza ne az újjakat küldjék...

ON

Off

Ezek a buszok biztosan nem mennek sehova az országon kívül, mert nincs európai engedélyük ha jól tudom :D Na meg van a Bolánnak elég régi busza ne az újjakat küldjék...

ON
Ne az én pénzemből!!!

Ha van ezeknek 2000 €-ja embercsempészeket lefizetni, akkor miért ne vennénk el tőlük ezt a pénzt, hogy Brüsszelbe buszoztassuk őket?
Ha már megállítani nem tudjuk őket, keressünk jól rajta!

Ne az én pénzemből!!!

Ha van ezeknek 2000 €-ja embercsempészeket lefizetni, akkor miért ne vennénk el tőlük ezt a pénzt, hogy Brüsszelbe buszoztassuk őket?
Ha már megállítani nem tudjuk őket, keressünk jól rajta!
Ott van az a 200 misi amivel meg akar vágni brüsszel, ha máshogy nem, akkor a 200 misi értékében kapjanak agysebészeket, nőgyógyászokat, stb...

Flixbusszal Budapest-brüsszel csak oda kb 45k Ft/fő (115€), 200M€-ból ~1,7M főnyi agysebészt kibuszoztatunk nekik aztán örüljenek.

Légyszíves ne lovagoljatok a semmin.
Schengeni övezet ide vagy oda, nem egy határon van "rendkívüli" meg "ideiglenes" ellenőrzés.
Hiába próbálnák ezeket kikerülni, megkapják az ellenőrzést és visszafordítják őket.
Ez lenne a valóság.

A kormány is tudja ezt. Csak egy cirkusz amit játszanak.

Ezek szerintem nem akarnak még több ingyenélő migránst beengedni, inkább rájöttek, hogy rossz ötlet volt és ránk akarják tolni azokat, akik náluk nem kellenek és még a számlát is velünk fizettetnék ki.

Légyszíves ne lovagoljatok a semmin.
Schengeni övezet ide vagy oda, nem egy határon van "rendkívüli" meg "ideiglenes" ellenőrzés.
Hiába próbálnák ezeket kikerülni, megkapják az ellenőrzést és visszafordítják őket.
Ez lenne a valóság.

A kormány is tudja ezt. Csak egy cirkusz amit játszanak.
Ez nagyon nem igy mukodik. Ha az osztrakok atengedik oket (mert csendben megegyezunk, hogy cserebe nem allnak meg AUsztriaban sehol), akkor eleg, ha nemet teruleten szetszelednek, amikor majd a belgak nem akarjak beengedni oket. :D
Damen und Herren, ein herzlich vergiftetes Geschenk, aus Ungarn... :cool: :cool:
Ha meg valami Flixbus stb jegyet kapnak, akkor meg le sem szallithatjak oket, ugye. :p

Belgium Magyarországon fogadta?
Nagyon otthon érzik magukat nálunk,vagy ez már nem is a mi hazánk?
Mondjuk ott a Nyírség felé inkább a zsidók vannak otthon és ők fogadhatnak a belgákat...
Nem tudom, hogy miért vagy ilyen elutasító. Őshonos kisebbség, ha tetszik, ha nem. Nem tanulunk a múltból úgy látom...
Ui: én is Szabolcsból származom és büszke vagyok rá! Minden részére.

Európa nem áldozat, csak kényszerhelyzetben van. Atomarzenál nélkül kénytelenek vagyunk egy atomhatalom seggét nyalni. Ezt vagy elfogadjuk vagy nem a tényen nem változtat.
Nyaljad akkor serényen, én nem gondolom hogy kénytelen vagyok segget nyalni. Franciáknak is van az EU-n belül atom, s pusztán elhatározás kérdése hogy az EU elkezd végre a saját lábára állni, vagy önsorsrontó módon tovább csicskul USA segget nyalva. Én az elsőre szavazok. Ha akrnánk, pont úgy mint a Kínaiaiak mi is fel tudnánk futtatni a tölteteket, illetve pl. ott van India, nem nagyobb nuki arzenállal mi t Fro. azt még sem USA csicskák.