[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 813
39 249
113

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 899
35 000
113
Minek ide ellenség, a haszonelvűség mindent megold...

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 899
35 000
113
A fiatalság-AFD

• Tetszik
Reactions: aquarell

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 899
35 000
113
Franciaország...

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 755
32 255
113
"Még annál is rosszabb" - interjú Thilo Sarrazinnal, a Deutschland schafft sich ab (Németország lehúzza magát) c könyve 14 évvel ezelőtt jelent meg, és akkor hatalmas vihart kavart.
https://www.krone.at/3518418

Új könyve jelent meg Deutchland auf der schiefen Bahn címmel (na, ez többértelmű, egyszerre jelent csúszós lejtőt, rossz vágányt és hibás pályát), az SPD-ből kizárták, mert idegen- és iszlámgyűlölő - közben amit már jóval 2015 előtt is megmondott, abban mára mindenki egyetért.

K: - Miért ilyen fontos önnek a bevándorlás?
TS: - A bevándorlás a születési rátával együtt fontos. Nyugati társadalmak demográfiája rettenetes, és kultúraidegen közegből importálnak a pótlásra.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
Ízlelgessétek!
"Belgium labdarúgó-válogatottja politikai okokból Debrecenben, nézők nélkül fogadta Izraelt a Nemzetek Ligájában péntek este ..."

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 898
72 865
113
Ízlelgessétek!
"Belgium labdarúgó-válogatottja politikai okokból Debrecenben, nézők nélkül fogadta Izraelt a Nemzetek Ligájában péntek este ..."
Belgium Magyarországon fogadta?
Nagyon otthon érzik magukat nálunk,vagy ez már nem is a mi hazánk?
Mondjuk ott a Nyírség felé inkább a zsidók vannak otthon és ők fogadhatnak a belgákat...

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 736
113
GW5auWzWkAA_mCS

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 341
96 710
113
Új menetrendszerinti járat indul. :cool:
Röszke -Brüsszel

A Belügyminisztérium helyettes vezetője bemutatta azokat a buszokat, amelyek "illegális migránsokat" szállítanának a magyar-szerb határról Brüsszelbe. Ez lenne a kormány válasza a szeptember 17-én esedékes 200 millió eurós uniós bírságra.

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 292
34 947
113
Új menetrendszerinti járat indul. :cool:
Röszke -Brüsszel

A Belügyminisztérium helyettes vezetője bemutatta azokat a buszokat, amelyek "illegális migránsokat" szállítanának a magyar-szerb határról Brüsszelbe. Ez lenne a kormány válasza a szeptember 17-én esedékes 200 millió eurós uniós bírságra.
Off

Ezek a buszok biztosan nem mennek sehova az országon kívül, mert nincs európai engedélyük ha jól tudom :D Na meg van a Bolánnak elég régi busza ne az újjakat küldjék...

ON

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
4 902
14 646
113
Off

Ezek a buszok biztosan nem mennek sehova az országon kívül, mert nincs európai engedélyük ha jól tudom :D Na meg van a Bolánnak elég régi busza ne az újjakat küldjék...

ON
Ne az én pénzemből!!!

Ha van ezeknek 2000 €-ja embercsempészeket lefizetni, akkor miért ne vennénk el tőlük ezt a pénzt, hogy Brüsszelbe buszoztassuk őket?
Ha már megállítani nem tudjuk őket, keressünk jól rajta!

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 762
26 147
113
Ne az én pénzemből!!!

Ha van ezeknek 2000 €-ja embercsempészeket lefizetni, akkor miért ne vennénk el tőlük ezt a pénzt, hogy Brüsszelbe buszoztassuk őket?
Ha már megállítani nem tudjuk őket, keressünk jól rajta!
Ott van az a 200 misi amivel meg akar vágni brüsszel, ha máshogy nem, akkor a 200 misi értékében kapjanak agysebészeket, nőgyógyászokat, stb...

Flixbusszal Budapest-brüsszel csak oda kb 45k Ft/fő (115€), 200M€-ból ~1,7M főnyi agysebészt kibuszoztatunk nekik aztán örüljenek.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 613
22 067
113
Légyszíves ne lovagoljatok a semmin.
Schengeni övezet ide vagy oda, nem egy határon van "rendkívüli" meg "ideiglenes" ellenőrzés.
Hiába próbálnák ezeket kikerülni, megkapják az ellenőrzést és visszafordítják őket.
Ez lenne a valóság.

A kormány is tudja ezt. Csak egy cirkusz amit játszanak.

imike

Well-Known Member
2013. január 29.
2 263
8 482
113

Ezek szerintem nem akarnak még több ingyenélő migránst beengedni, inkább rájöttek, hogy rossz ötlet volt és ránk akarják tolni azokat, akik náluk nem kellenek és még a számlát is velünk fizettetnék ki.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 656
13 863
113
Légyszíves ne lovagoljatok a semmin.
Schengeni övezet ide vagy oda, nem egy határon van "rendkívüli" meg "ideiglenes" ellenőrzés.
Hiába próbálnák ezeket kikerülni, megkapják az ellenőrzést és visszafordítják őket.
Ez lenne a valóság.

A kormány is tudja ezt. Csak egy cirkusz amit játszanak.
Ez nagyon nem igy mukodik. Ha az osztrakok atengedik oket (mert csendben megegyezunk, hogy cserebe nem allnak meg AUsztriaban sehol), akkor eleg, ha nemet teruleten szetszelednek, amikor majd a belgak nem akarjak beengedni oket. :D
Damen und Herren, ein herzlich vergiftetes Geschenk, aus Ungarn... :cool: :cool:
Ha meg valami Flixbus stb jegyet kapnak, akkor meg le sem szallithatjak oket, ugye. :p

tomcat1

Well-Known Member
2014. december 30.
2 490
2 998
113
Belgium Magyarországon fogadta?
Nagyon otthon érzik magukat nálunk,vagy ez már nem is a mi hazánk?
Mondjuk ott a Nyírség felé inkább a zsidók vannak otthon és ők fogadhatnak a belgákat...
Nem tudom, hogy miért vagy ilyen elutasító. Őshonos kisebbség, ha tetszik, ha nem. Nem tanulunk a múltból úgy látom...
Ui: én is Szabolcsból származom és büszke vagyok rá! Minden részére.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 151
50 320
113
Európa nem áldozat, csak kényszerhelyzetben van. Atomarzenál nélkül kénytelenek vagyunk egy atomhatalom seggét nyalni. Ezt vagy elfogadjuk vagy nem a tényen nem változtat.
Nyaljad akkor serényen, én nem gondolom hogy kénytelen vagyok segget nyalni. Franciáknak is van az EU-n belül atom, s pusztán elhatározás kérdése hogy az EU elkezd végre a saját lábára állni, vagy önsorsrontó módon tovább csicskul USA segget nyalva. Én az elsőre szavazok. Ha akrnánk, pont úgy mint a Kínaiaiak mi is fel tudnánk futtatni a tölteteket, illetve pl. ott van India, nem nagyobb nuki arzenállal mi t Fro. azt még sem USA csicskák.