a Honvédségnél már elkezdtek rákészülni.Mondjuk ez a mennyiségű víz ide is el fog jutni
a Honvédségnél már elkezdtek rákészülni.Mondjuk ez a mennyiségű víz ide is el fog jutni
Ha a honvedsegnek meg tul sok akkor jovunk mi is elvileg en mar azert biztonsag kedveert ossze raktam egy gyors pakkot ha napokra lebasznak valahovaa Honvédségnél már elkezdtek rákészülni.
Aztán mi, kiszabsz a vízre némi jövedékiadót, dömpingvámot?Ha a honvedsegnek meg tul sok akkor jovunk mi is elvileg en mar azert biztonsag kedveert ossze raktam egy gyors pakkot ha napokra lebasznak valahova

Ha nagyon muszaj akkor elozetesbe is rakomAztán mi, kiszabsz a vízre némi jövedékiadót, dömpingvámot?
/no offence, csak vicc/

Én 2001-ben ott voltam a Tiszán, ezt meghagyom nektekHa nagyon muszaj akkor elozetesbe is rakom
Meg ugye ki tudja mit hoz magaval a hataron![]()

Meseltek kollegak utoljara mikor kivittek oket ott is felejtettek 3 napra mindegyikuket aztan feltunt hogy hianyzik az allomanyÉn 2001-ben ott voltam a Tiszán, ezt meghagyom nektek![]()

Igen, ez csak jövő hétig tart, a brandenburgi választásokig.Szerintem ez csak egy pszeudo intézkedés, a plebs nek. Minden ugyanúgy fog folytatódni, senki nem lesz kiutasítva sem elutasítva, ugyanúgy lesz szopkodva a migrik farka. Hivatalos kormány kommunikáció hogy mutassák a jobb szavazóinak a "változásokat". Ha a bal szerezne egyre nagyobb teret akkor még nyitottabbak lennének
Sóletkonzerv legyen.Meseltek kollegak utoljara mikor kivittek oket ott is felejtettek 3 napra mindegyikuket aztan feltunt hogy hianyzik az allomany![]()
En mindig paszkat viszek maj pastetomSóletkonzerv legyen.
Az mindig jó.
De csak a Globus.
A többi sz@r.

Hát ez annyira nem fasza étrendEn mindig paszkat viszek maj pastetom
7-8 db sevenday
Kis viz
3db powerbank es ugy 20db hell
Na es ami nagyon fontos WC PAPIR![]()

Na ja. Meg minek cipelni azt a ribanc sok Hell-t, amikor amfetamin is van a világon?!Hát ez annyira nem fasza étrend![]()

Nem túl egészséges, bár a körülmények...Hát ez annyira nem fasza étrend![]()
Inkább vigyél egy szál kolbászt vagy szalámit, meg tartós kenyeret.En mindig paszkat viszek maj pastetom
7-8 db sevenday
Kis viz
3db powerbank es ugy 20db hell
Na es ami nagyon fontos WC PAPIR![]()
Asszony orvos majd helyre hoz utanaHát ez annyira nem fasza étrend![]()

Jobbfajta műzli/energia/proteinszeletekAsszony orvos majd helyre hoz utana![]()
Koszi megfogadomJobbfajta műzli/energia/proteinszeletek
Olajos mag, jobbfajta konzervek pár tonhal/tonhalaláta konzerv

drágább egy fokkalKoszi megfogadom![]()
de így talán még némi izom is marad rajtadigen, tegnap elpróbálták milyen lesza Honvédségnél már elkezdtek rákészülni.

sólet?Sóletkonzerv legyen.
Az mindig jó.
De csak a Globus.
A többi sz@r.
, haver átküldte a képetIgen.A WC-papir elèg száraz.Hát ez annyira nem fasza étrend![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..