a Honvédségnél már elkezdtek rákészülni.Mondjuk ez a mennyiségű víz ide is el fog jutni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
a Honvédségnél már elkezdtek rákészülni.Mondjuk ez a mennyiségű víz ide is el fog jutni
Ha a honvedsegnek meg tul sok akkor jovunk mi is elvileg en mar azert biztonsag kedveert ossze raktam egy gyors pakkot ha napokra lebasznak valahovaa Honvédségnél már elkezdtek rákészülni.
Aztán mi, kiszabsz a vízre némi jövedékiadót, dömpingvámot?Ha a honvedsegnek meg tul sok akkor jovunk mi is elvileg en mar azert biztonsag kedveert ossze raktam egy gyors pakkot ha napokra lebasznak valahova
Ha nagyon muszaj akkor elozetesbe is rakomAztán mi, kiszabsz a vízre némi jövedékiadót, dömpingvámot?
/no offence, csak vicc/
Én 2001-ben ott voltam a Tiszán, ezt meghagyom nektekHa nagyon muszaj akkor elozetesbe is rakom
Meg ugye ki tudja mit hoz magaval a hataron
Meseltek kollegak utoljara mikor kivittek oket ott is felejtettek 3 napra mindegyikuket aztan feltunt hogy hianyzik az allomanyÉn 2001-ben ott voltam a Tiszán, ezt meghagyom nektek
Igen, ez csak jövő hétig tart, a brandenburgi választásokig.Szerintem ez csak egy pszeudo intézkedés, a plebs nek. Minden ugyanúgy fog folytatódni, senki nem lesz kiutasítva sem elutasítva, ugyanúgy lesz szopkodva a migrik farka. Hivatalos kormány kommunikáció hogy mutassák a jobb szavazóinak a "változásokat". Ha a bal szerezne egyre nagyobb teret akkor még nyitottabbak lennének
Sóletkonzerv legyen.Meseltek kollegak utoljara mikor kivittek oket ott is felejtettek 3 napra mindegyikuket aztan feltunt hogy hianyzik az allomany
En mindig paszkat viszek maj pastetomSóletkonzerv legyen.
Az mindig jó.
De csak a Globus.
A többi sz@r.
Hát ez annyira nem fasza étrendEn mindig paszkat viszek maj pastetom
7-8 db sevenday
Kis viz
3db powerbank es ugy 20db hell
Na es ami nagyon fontos WC PAPIR
Na ja. Meg minek cipelni azt a ribanc sok Hell-t, amikor amfetamin is van a világon?!Hát ez annyira nem fasza étrend
Nem túl egészséges, bár a körülmények...Hát ez annyira nem fasza étrend
Inkább vigyél egy szál kolbászt vagy szalámit, meg tartós kenyeret.En mindig paszkat viszek maj pastetom
7-8 db sevenday
Kis viz
3db powerbank es ugy 20db hell
Na es ami nagyon fontos WC PAPIR
Asszony orvos majd helyre hoz utanaHát ez annyira nem fasza étrend
Jobbfajta műzli/energia/proteinszeletekAsszony orvos majd helyre hoz utana
Koszi megfogadomJobbfajta műzli/energia/proteinszeletek
Olajos mag, jobbfajta konzervek pár tonhal/tonhalaláta konzerv
drágább egy fokkal de így talán még némi izom is marad rajtadKoszi megfogadom
igen, tegnap elpróbálták milyen lesza Honvédségnél már elkezdtek rákészülni.
sólet?Sóletkonzerv legyen.
Az mindig jó.
De csak a Globus.
A többi sz@r.
Igen.A WC-papir elèg száraz.Hát ez annyira nem fasza étrend