Humor

MTQwMjI1MA.jpg

Ja hogy így működik!
458504955_525012409937089_577301262962238230_n.jpg
Mikor vettünk, meséltem ismerősnek, hogy nekünk nem telik olyan drágára, mint nekik van, csak az olcsóbbra futotta, ezért nem adagolja maga a vizet, hanem be kell löttyinteni egy vödörrel és gyorsan becsukni az ajtót. Hallani lehetett a fogaskerekeket, ahogy kattogtak a fejében...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

/abbahagytam :D :D /

2010, árvíz nálunk.
Jön a katasztrófát védő, s közli, hogy az utca végében levő iskolát jelöli ki evakuációs pontnak (vagy minek).
  • :eek:...de az az utca legmélyebb pontja:eek:
  • ő látja, hogy arra emelkedik az utca
  • mi meg itt lakunk...:confused:

Az is humor volt, amikor felhívtam a katasztrófát védő figyelmét, hogy fel kéne robbantani a régi, már zsákutca országúti hidat, mert torlaszolja a víz útját.
Jó le lettem oltva, hogy ez nekem magas mint nyúlnak a lórács.
...aztán csak eltolta a régi kőhidat a víz...

Jól van na…. Nincs formában szegény. Fáradt. Gondolom ezért se volt ideje, energiája megborotválkozni az egyenruhához.
Ha jól látom(?) őrnagyi rendfokozat van a ruhán? Oszt miért? Az a tartalékos rendfokozata? Most akkor honvédelmi miniszterként vagy behívott tartalékos minőségében nyilatkozik?

Jól van na…. Nincs formában szegény. Fáradt. Gondolom ezért se volt ideje, energiája megborotválkozni az egyenruhához.
Ha jól látom(?) őrnagyi rendfokozat van a ruhán? Oszt miért? Az a tartalékos rendfokozata? Most akkor honvédelmi miniszterként vagy behívott tartalékos minőségében nyilatkozik?
Gondolom fentebb a cikk és annak képe közötti összefüggés volt a lényeg.

rántott hús 4ever

Gondolom fentebb a cikk és annak képe közötti összefüggés volt a lényeg.
Nem arra koncentráltam….ugye kit “mi”vagy itt “ki” triggerel….

Az újságírás (vagy az amit annak neveznek manapság), annyira tragikus ezen a téren, h
1. nem humoros
2. Simán átsiklok felette, max az tűnne fel, lenne említésre méltó, ha sikerülne valamit helyesen leírni vagy “eltalálni”.