Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
rántott hús 4ever
Tekintve hogy angolul az egy kifejezés, biztosan.vajon a 'hail a cab' tudatos szóválasztás volt?
Miért, az nem egy nagy sábeszdekli?a pizza is zsidó találmány lesz
En tuzzel-vassal irtom ezt a hasbarat. Par amerikai zsido mar verig sertodott, amikor elmagyaraztam neki, hogy a rugelach az nem mas, mint egy variacioja a Viennese neven ismert cukraszatnak (ezt igy is tanitjak culinary schoolokban) es az bezony, nem tul meglepo modon, az osztrak pekektol jon, koze nincs a zsidokhoz (akik egyebkent meg a Balkanrol szedtek, lasd a gorogok hasonlo leveles tesztait, ami evszazadokkal korabban is megvolt mar.)Miért, az nem egy nagy sábeszdekli?
Amúgy meg van, aki tényleg foglalkozik ezzel a kérdéssel:
Did this ancient Jewish scholar introduce the world to pizza? - Jewish Telegraphic Agency
A 14th-century Hebrew scholar from Italy believed Maimonides used the word pizza for the first time in any language.www.jta.org
rántott hús 4ever
Hát kinek, mi jött le fontossági sorrendben a videóból...A zsidók esznek sertéshúst?
Hát kinek, mi jött le fontossági sorrendben a videóból...
Jó, hát nekem a csaj volt érdekesebb.Komolyan kérdeztem.
Amúgy mi a fura ebben,nyilván minden ország népe kedveli a saját katonáit,főleg ha az a nép seggét védi?
Jó, hát nekem a csaj volt érdekesebb.
Meg rántott hús.
A rántott húz mindenkit összeköt, földrészeken és valláson átívelően.
Egyébként lehet az csirke is. Vagy ha nem tartod a vallást, akkor miért ne ehetnél sertést?
Szerintem ez minden vallásban így van.Na,csak kinyögted,szóval a vallásos zsidók nem ehetnek sertést,a pogányok meg igen.
Persze, még az ortodox vallásos is*; csak a többi sorstárs ne lássa, Jhw meg megbocsájtó isten.Komolyan kérdeztem.
Amikor étteremben dolgoztam a szakács mesélt pár disznós dolgot amit egy rabbi zabált, szóval olyan ez náluk mint a tesójuknál az araboknál, hogy ha nem látja senki akkor csinálják....A zsidók esznek sertéshúst?
Nem fontos a szakállas bohóc, meg hogy mit eszik, a nő viszont jó.
Ki tesz tejfolt meg valami szoszt a rántott húsra? Ez valami zsidó recept?
(Mert a rántott hús persze nem az, ahogyan az állítólagos zsidó receptek többsége sem az övéké, hanem osztrák, magyar meg szláv kaja eredetileg. Amerikában kb. mindent maguknak probalnak beállítani vagy 100 éve, ezen számtalanszor viccelődtem már mindenhol, hogy ha az olaszok nem figyelnek, a pizza is zsidó találmány lesz 40-50 éven belül, olyan gátlástalanul hazudoznak.)
Keverek vagy szabra. De inkabb az elobbi lehet, mert mellesleg szokatlanul mereten aluli...Nem fontos a szakállas bohóc, meg hogy mit eszik, a nő viszont jó.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..