rántott hús 4ever

Tekintve hogy angolul az egy kifejezés, biztosan.vajon a 'hail a cab' tudatos szóválasztás volt?![]()

Miért, az nem egy nagy sábeszdekli?a pizza is zsidó találmány lesz
En tuzzel-vassal irtom ezt a hasbarat. Par amerikai zsido mar verig sertodott, amikor elmagyaraztam neki, hogy a rugelach az nem mas, mint egy variacioja a Viennese neven ismert cukraszatnak (ezt igy is tanitjak culinary schoolokban) es az bezony, nem tul meglepo modon, az osztrak pekektol jon, koze nincs a zsidokhoz (akik egyebkent meg a Balkanrol szedtek, lasd a gorogok hasonlo leveles tesztait, ami evszazadokkal korabban is megvolt mar.)Miért, az nem egy nagy sábeszdekli?
Amúgy meg van, aki tényleg foglalkozik ezzel a kérdéssel:
![]()
Did this ancient Jewish scholar introduce the world to pizza? - Jewish Telegraphic Agency
A 14th-century Hebrew scholar from Italy believed Maimonides used the word pizza for the first time in any language.www.jta.org

rántott hús 4ever
Hát kinek, mi jött le fontossági sorrendben a videóból...A zsidók esznek sertéshúst?
Hát kinek, mi jött le fontossági sorrendben a videóból...
Jó, hát nekem a csaj volt érdekesebb.Komolyan kérdeztem.
Amúgy mi a fura ebben,nyilván minden ország népe kedveli a saját katonáit,főleg ha az a nép seggét védi?
Jó, hát nekem a csaj volt érdekesebb.

Meg rántott hús.
A rántott húz mindenkit összeköt, földrészeken és valláson átívelően.
Egyébként lehet az csirke is. Vagy ha nem tartod a vallást, akkor miért ne ehetnél sertést?
Szerintem ez minden vallásban így van.Na,csak kinyögted,szóval a vallásos zsidók nem ehetnek sertést,a pogányok meg igen.
Persze, még az ortodox vallásos is*; csak a többi sorstárs ne lássa, Jhw meg megbocsájtó isten.Komolyan kérdeztem.

Amikor étteremben dolgoztam a szakács mesélt pár disznós dolgot amit egy rabbi zabált, szóval olyan ez náluk mint a tesójuknál az araboknál, hogy ha nem látja senki akkor csinálják....A zsidók esznek sertéshúst?
Nem fontos a szakállas bohóc, meg hogy mit eszik, a nő viszont jó.
Ki tesz tejfolt meg valami szoszt a rántott húsra? Ez valami zsidó recept?
(Mert a rántott hús persze nem az, ahogyan az állítólagos zsidó receptek többsége sem az övéké, hanem osztrák, magyar meg szláv kaja eredetileg. Amerikában kb. mindent maguknak probalnak beállítani vagy 100 éve, ezen számtalanszor viccelődtem már mindenhol, hogy ha az olaszok nem figyelnek, a pizza is zsidó találmány lesz 40-50 éven belül, olyan gátlástalanul hazudoznak.)
Keverek vagy szabra. De inkabb az elobbi lehet, mert mellesleg szokatlanul mereten aluli...Nem fontos a szakállas bohóc, meg hogy mit eszik, a nő viszont jó.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..