Humor

MTQwMjI1MA.jpg
Egyetértünk! Hol a PULS?

• Tetszik
Reactions: J.G.
rántott hús 4ever
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
o_O
Ki tesz tejfolt meg valami szoszt a rántott húsra? Ez valami zsidó recept?

(Mert a rántott hús persze nem az, ahogyan az állítólagos zsidó receptek többsége sem az övéké, hanem osztrák, magyar meg szláv kaja eredetileg. Amerikában kb. mindent maguknak probalnak beállítani vagy 100 éve, ezen számtalanszor viccelődtem már mindenhol, hogy ha az olaszok nem figyelnek, a pizza is zsidó találmány lesz 40-50 éven belül, olyan gátlástalanul hazudoznak.)

Miért, az nem egy nagy sábeszdekli?

Amúgy meg van, aki tényleg foglalkozik ezzel a kérdéssel:
En tuzzel-vassal irtom ezt a hasbarat. Par amerikai zsido mar verig sertodott, amikor elmagyaraztam neki, hogy a rugelach az nem mas, mint egy variacioja a Viennese neven ismert cukraszatnak (ezt igy is tanitjak culinary schoolokban) es az bezony, nem tul meglepo modon, az osztrak pekektol jon, koze nincs a zsidokhoz (akik egyebkent meg a Balkanrol szedtek, lasd a gorogok hasonlo leveles tesztait, ami evszazadokkal korabban is megvolt mar.)
De ugyanezt elo kellett adnom a palacsinta meg meg ki tudja, hany kaja kapcsan; Amerikaban a zsidok mindent is maguknak allitottak be, amit persze elotte Kozep-Europaban szedtek ossze, leginkabb a Monarchia ill. a Magyar Kiralysag teruleten. :rolleyes:

Komolyan kérdeztem.
Amúgy mi a fura ebben,nyilván minden ország népe kedveli a saját katonáit,főleg ha az a nép seggét védi?
Jó, hát nekem a csaj volt érdekesebb.
Meg rántott hús.
A rántott húz mindenkit összeköt, földrészeken és valláson átívelően.
Egyébként lehet az csirke is. Vagy ha nem tartod a vallást, akkor miért ne ehetnél sertést?

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
Jó, hát nekem a csaj volt érdekesebb.

Azzal több a gond mint nélküle....:D

Meg rántott hús.
A rántott húz mindenkit összeköt, földrészeken és valláson átívelően.

Egyetértünk.

Egyébként lehet az csirke is. Vagy ha nem tartod a vallást, akkor miért ne ehetnél sertést?

Na,csak kinyögted,szóval a vallásos zsidók nem ehetnek sertést,a pogányok meg igen.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
o_O
Ki tesz tejfolt meg valami szoszt a rántott húsra? Ez valami zsidó recept?

(Mert a rántott hús persze nem az, ahogyan az állítólagos zsidó receptek többsége sem az övéké, hanem osztrák, magyar meg szláv kaja eredetileg. Amerikában kb. mindent maguknak probalnak beállítani vagy 100 éve, ezen számtalanszor viccelődtem már mindenhol, hogy ha az olaszok nem figyelnek, a pizza is zsidó találmány lesz 40-50 éven belül, olyan gátlástalanul hazudoznak.)
Nem fontos a szakállas bohóc, meg hogy mit eszik, a nő viszont jó.