Már ne haragudj, de a tegnap esti jóslatom óta pakolgattam be, amit lehetett.
Most este is. Viszont nem fogom befogni ha teljesen egyértelmű baromságok kerülnek be rosszindulatból.
Bár igazság szerint valóban nem is tudom, hogy mi a fenének erőlködök.
Itt mindenki hatalmas szakértő, még annál is jobban akinek kvázi elsőkezi infói vannak. Közben
meg valsz egyszer sem járt még a környéken sem.
Valóban semmi értelme ezeket információhoz juttatni próbálni.
Tán nem kéne ennyire egyoldalúnak lenni. Értem én,hogy macesz,meg córesz,de itt nem igazán szimpi a hasbara.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Állítólag ezért nem volt számottevő légvédelem.
image.png

Végignézve egy sor videót a Telegramon, az elfogási arány, szemre, siralmas volt, inkább csak 5-10%.
A légvédelem arra indít rakétát, ami konkrét fenyegetést jelent.
Erre is megvannak a sablonok és prioritások.
Azt feltételezni, hogy csak precíziós képességei vannak Iránnak elég téves lenne btw.
itt is kezdődik a számháború
200 vagy 400?
lelőttük a 80%-át <-> azért a videókon annál több becsapódást lehet látni, csak a reptér bekapott cc 20 darabot ...
200 körül lesz
Nagyobb emberveszteség lenne (lenne veszteség) ha olyan szar lenne a légvédelem.

tényleg ki kellene várni valami reális jeléntést
és nem, a izraeli kormány által kiadott jelentéseket nem tekintem reálisnak!
Pedig nem lesz más meghívva, hogy megvizsgálja :D
Publikált jelentésben meg nem lesz olyan, ami a nemzetbiztonságot veszélyeztetné.

itt is kezdődik a számháború
200 vagy 400?
lelőttük a 80%-át <-> azért a videókon annál több becsapódást lehet látni, csak a reptér bekapott cc 20 darabot ...

tényleg ki kellene várni valami reális jeléntést
és nem, a izraeli kormány által kiadott jelentéseket nem tekintem reálisnak!
Nos, ilyet még nem láttam tőlük, tehát lehet némi igazság alapja a pusztításnak:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nos, ilyet még nem láttam tőlük, tehát lehet némi igazság alapja a pusztításnak:
Ez tök normális. És eddig is betartotta a többség.
Nyilván lesznek károk. Arról meg nem kell tájékoztatni az ellenséget.
Egyébként meg már voltak ilyen kommünikék már Gáza előtt is.

Irán bevitte a májgerit izraelnek,és az egész NATO-nak is.El lehet gondolkozni a nyugati tökfejeknek.Én szerintem Iránnak már van atomtöltete.Oroszország pár órával a rakéta csapás előtt felszólította Izraelt,hogy takarodjon ki Libanonból.Kína szintén a palesztinok pártján van.Remélem,hogy ez a sokat szenvedett Palesztin nép visszakap ja hazáját.

Csak sehol nem hipersonic.

A hiperszónikus sebesség az amikor 5 Mach fölött mész.
Ebből a szempontból az Iskander is gyorsabb (2km/s vagyis mach 6), vagy bármi ami legalább 400 km-re elrepül a mai BM-ek közül.
1000 km-es hatótáv esetén már 8 Machról beszélgetünk! lásd. MGM-31 például.
Szóval a BM-ek természetüknél fogva hiperszónikusak.

Tel-Aviv élő:

Egymást érik most is a rakéta hullámok. A videót vagy ijesztgetésként ismétlik online közvetítésnek álcázva - vagy valós időben fut.. akkor gáz.. Most meg valami imán kezdett énekelni hangosbeszélőn, frászt hozva a hallgatóságra - 10 sec múlva átkapcsoltak.. Online rögzítem.

Ez tök normális. És eddig is betartotta a többség.
Nyilván lesznek károk. Arról meg nem kell tájékoztatni az ellenséget.
Egyébként meg már voltak ilyen kommünikék már Gáza előtt is.

Had tippeljek..
lesz majd egy kisebb gödörről videó a reptérről, amit Ben egy fél talicska betont éppen beborít és a kamera a sivatag fele mutat. A károk elhanyagolhatóak.