Libanon
GZNE55_WoAAlEaE
GZN53lLXcAAUkhp
GZNE7UJW0AAvt11
GZNE6nSXYAAlMIN
GZNE56GWcAArYki
Semmi testpáncél?

És tán nukleáris létesítményeket akarnak támadni? Meleg Karácsonyunk lesz!
nem is értem én ezt
nyilvánvaló, a zsidó államra nem vonatkozik az az elv, hogy nem támadunk atom létesítményeket. nyilvánvaló???
ezek után nem is értem mi a fenét keres a NAÜ ukrajnában ... miért nem lehet azt is nyugodtan szétlőni ... valakinek.
az meg külön elszomorító, hogy többen (valmi Trump is) nagy hangon azt ordibálja, hogy bombázni kell. na persze, ha az ő "népe" lenne ott, akkor ezt nem így adná elő ...
tényleg ideje lenne már annak, hogy valami csapás érje az usa területet... cak azért, hogy tisztában legyenek azzal, mit okoznak máshol

Ha netán sikerülne is, a helyi diverzáns szervek által agymosott zöld szavazók még támogatnák is az iráni atomlétesítmények szétlövését.
De remélem úgy zárul majd, hogy nen ismernek el gépveszteséget, de iránnak azért majd véletlenül felszáll 2025 év végére a saját f35je :D

ha már (egy kicsit) belemélyedtünk a hitvitába ..

egyik török haverommal beszélgettem még régebben a vallások közötti kapcsolatról

mivel mind a három monoteista vallás,és vannak benne bizonyos átfedések,kérdeztem tőle ezt- azt aztán kilyukadtunk odáig,hogy miért az övéké az igaz hit ?
azt mondta hogy azért,mert ez olyan mint a hadseregben .. az utolsó parancs felülírja az előző parancsokat, az Ószövetséget felűlírja az Újszövetség, ezt meg az övéké,mivel ez volt az utolsó Isteni kinyilatkoztatás,

érdekes megközelítés volt, nem tudtam rá neki mit mondani .. nem is akartam,mert telejsségel meg volt győződve az igazáról,és teljesen logikusan érvelt.

Akkor a mormonoknak van igazuk vagy valami mégújabb tanításnak ?

a 40 perces videó, amit nyilvánosságra hozott az IDF
a tavalyi Okt.7-ről
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
@phaidros hátha neki elhiszed, hogy miért Irán áll a fenti mögött /is/:

@phaidros hátha neki elhiszed, hogy miért Irán áll a fenti mögött /is/:
Miért is kellene egy 45 éve bukott rezsim képviselőjének a szavával nagy fajsúllyal foglalkozni? Azért na ne már.